Грандиозен гаф и спорна победа на старта на „Като две капки вода“ (СНИМКИ)

Началото на култовото шоу за имитации „Като две капки вода” беше излъчено в понеделник вечер, а с него дойде и първият гаф, предизвикал бурни реакции в мрежата. Страшен скандал се завъртя около двама от тазгодишните звездни участници – тийн сензацията Тита и емблематичният фолк певец Милко Калайджиев.

Според формата след края на изпълненията си участниците получават оценките си от журито, а след това и от публиката на база на това колко смс-и са получили в своя защита. В частта със смс-ите обаче, една спорна „подробност” не убягна от погледа на наблюдателните зрители. Номерът на Тита, на който със сигурност са гласували цяла армия от верни нейни фенове, всъщност беше показан по време на изпълнението на Милко Калайджиев. Разликата между двата номера е само една цифра – последната.

В случая за Тита трябваше да се изпращат смс-си на номер 17737, а за Милко – на 17738. По време на цялото изпълнение на Милко обаче на екрана седеше номера на конкурентката му в шоуто – Тита. В крайна сметка стана ясно, че вероятно голяма част от гласовете, с които тийн сензацията спечели първата си битка в шоуто, въобще не ѝ принадлежат.

„Страхотен гаф! За Тита номерът беше 17737, а за Милко Кавалджиев е 17738. Да, ама през цялото време на екрана се мъдреше 17737 за Милко. Няма кой да каже, колко гласа на Милко отидоха за Тита”, гласи и един от десетките гневни коментари в мрежата.

Освен гафа с номерата за смс-и, Тита се оказа в центъра и на още една скандална ситуация. Тя се случи по време на изпълнението ѝ на песента на Кристина Агилера „Candyman”. Блондинката бе облечена в оскъдна къса розова рокличка, която на няколко пъти се вдигна нагоре – при динамичните танци, разкривайки интимните ѝ части.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени