Гореща клюка обикаля коридорите на bTV

Лили Боянова е бременна от гаджето си Аркади Шарков. Това е най-горещата клюка, която обикаля коридорите на bTV, пише сайтът за клюки и светски новини Hot Arena.

По-наблюдателни забелязали, че напоследък водещата била доста наедряла.

Двамата с Шарков все още крият връзката си, както и бременността на Лили, тъй като доскоро са имали отношения с други хора, пише още таблоидът.

Въпреки това, искрите между тях явно са доста силни, защото и двамата много активно следят и показват близки отношения в социалните мрежи, като непрестанно харесват снимки в профилите си.

Дали заради Аркади или защото просто му е дошло времето, но Лили дори възстанови профилите си, които беше изтрила преди време. При завръщането си в онлайн пространството обаче, тя премахна по-сексапилните си снимки, с които събираше възторга на мъжете.

До този момент любовният живот на тв водещата бегло напомня на латиноамерикански сериал. Наскоро тя приключи любовна афера с оператора Добри от bTV, който пък преди време бе женен за най-голямата ѝ конкурентка – Виктория Петрова. Освен това Лили сама отглежда сина си от предишна връзка, пише Hot Arena.

За 30-годишния Аркади Шарков се знае, че по професия е анализатор.

Завършил е специалност „Социология“ в УНСС, а след това и магистратура в университета в Маастрихт по специалност „Публични науки“.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени