Гняв и закани към Фънки след „Като две капки вода“

Последният концерт на живо на „Като две капки вода” за отрицателно време предизвика небивал гняв, обиди и закани в мрежата. Словесните атаки най-често попадаха към журито, а повод за честотата им се оказа поредната перфектна имитация на Стефан Илчев.

И докато социалните мрежи прегряваха от суперлативи за невероятните му възможности на имитатор, на журито не беше съгласно. На съдиите все нещо не им достига, за да го оценят подобаващо.

„Фънки за пореден път обяснява ниската си оценка за Стефан с това, че образът му бил лесен. Не са му лесни образите! Просто Стефан е толкова добър, така изпипва образа, че оставя впечатление за лекота. Срамота е да го подценяват толкова този талантлив човек. Най-добрият в този сезон”, гласи един от десетките коментари след превъплъщението на Стефан в Томас Андърс от „Modern Talking”.

И този път Илчев бе перфектен в имитацията си, а гласовите му умения успяват да развълнуват аудиторията на всеки лайф. Но журито все пак не се съгласява с публиката.

„Какво означава лесен образ? Нали за това е предаването? Аз не мога вече да разбера какво оценяват – образа, пеенето, стила… Стеф е уникален!”, подразнена от поредната ниска оценка по негов адрес реагира и колежката му Еми Стамболова. Малко преди нея пък и Тони Димитрова не се въздържа:

„Абе, какво им пречат песните, защо все за тях се хващат, ами нали това му се пада от бутона?! И имитацията му е перфектна! Нещо си противоречат. А когато започнат да наричат световни хитове „някакви песнички”, много ми се иска да ми изпеят своите световни хитове! Ама като го кажа, ставам лоша!”, заяви тя, като в част от коментара си явно визираше типичните изказвания на Фънки.

„Писна ми от лицемерие, лизогъзци и смешковци… Ето така ви призовавам да покажете своето мнение, а не само критики и оплюване на нечий труд и талант..! Аз гласувах! Стефан Илчев!”, пише и гримьорът на звездите Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони, който дори показа как е гласувал за своя талантлив приятел.

В крайна сметка победител на вечерта стана Дичо с имитацията си на Сашо Роман, която изобщо не бе приета толкова топло от повечето фенове.

„Това е подигравка, бе ! Гримьорите са луди, няма нищо общо със Сашо Роман!”, гласи един от коментарите на зрителите. В друг се добавя: „Пародия! Дичо винаги подхожда с ирония, дали от липса на възможности и способности или от мания за величие, не знам”, а в трети изпълнителят директно е сравнен с Квазимодо.

Самият Стефан, явно предусещайки развоя на събитията, още в началото на шоуто заяви смирено: „Преди всичко съм дошъл да се забавлявам в шоуто. Чувствам се изключително свободен на сцената. За мен участието в „Като две капки вода” е страхотна възможност, защото това е едно от най-гледаните предавания в българския ефир. Огромно удоволствие и предизвикателство е да изграждам индивидуално всеки един образ”.

С изпълненията си поне до този момент певецът е един от големите фаворити за победа на зрителите.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени