Глория шашна със СНИМКИ от дома си

Поп фолк певицата Глория има голяма и просторна къща, в която се чувства уютно и социалната изолация по никакъв начин не я плаши.

Певицата често пуска лайф записи от личното си звукозаписно студио, което се намира в отделна постройка в двора на чалга дивата. По този начин тя поддържа гласа си с често разпяване и липсата на участия не я тревожат. Тя обаче изуми с друго, което се оказа, че има в дома си.

Глория има собствен фитнес в къщата си, който използва често. Глогия напоследък започна да се открива все повече пред своите фенове и да споделя моменти от ежедневието си с хората от социалните мрежи. Тези дни тя качи няколко снимки от малката фитнес зала в къщата си и демонстрира една своя тренировка. А от видеото виждаме, че има и собствен солариум.

Нейната колежка Есил Дюран също има собствен фитнес в къщата си, тъй като нейният съпруг бил ревнив и не я пускал в обществени фитнес зали с много загорели напомпани младоци и фитнес инструктори. Бръкнал се сериозно в джоба и подсигурил всички нужни уреди на жена си.

Глория провокира завист сред колежките си, които се изредиха да пускат лайф концерти от своите апартаменти и тесни холчета.

Докато при Глория нещата стоят доста по-професионално от звукозаписното студио, където тя работи по новите си проекти.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени