Гинеколог снимал пациентките си и качвал видеата в…

Посещението при гинеколога за всяка жена е нещо много интимно и лично. Затова и трябва да му има голямо доверие. Но един гинеколог от украинския град Одеса е предал доверието на своите пациентки. Без тяхно знание или позволение, той заснемал всички свои прегледи с тайно поставена в кабинета скрита камера.

За ужасното му престъпление се разбрало от порно сайт, в който лекарят качвал заснетите видеа.

Украинските медии разпространиха и снимки, заснети по време на прегледи, които извратеният гинеколог също бил качил в сайта за възрастни.

Скандалът се разразил, след като една от пациентките на Вячеслав Триполка подала оплакване срещу него. Тя разказва, че забелязала в порносайт как лекарят я преглежда. Камерата била сложена така, че да хване възможно най-много „подробности“.

След като започнала разследване, полицията установила, че гинекологът е снимал и други свои пациентки. Пред разследващите той се оправдал, че камерата всъщност била сложена от негов колега, който искал да му скрои номер. Независимо от това, той има временна забрана да практикува професията си, докато не приключи разследването.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени