Гергана Малкоданска взриви мрежата с тези думи

Гергана Малкоданска е сред съвестните граждани и стриктно спазва наложените забрани от министерството за предотвратяване на вече плъзналата епидемия.

Коронавирусът стресна народа, всеки се запасява с храна и лекарства, мислейки си, че това е най-важното нещо да се предпазят. Хиляди хора се втурнаха в големите супермаркети за запаси и по този начин изложиха себе си и близките на опасност.

Синоптичката Гери Малкоданска не подмина темата и изказа своята гледна точка, без да ангажира никого с мнението си.

„Карай нататък… Ще пропусна частта с миенето на ръцете и да не се прегръщаме. Ще пропусна истерията с храна, тоалетната хартия и прочие. Всеки сам си решава. Карам нататък. Епидемия има, истерия има, страх има. Има и смърт. Буквална. И не толкова буквална. И все така страшна. Оставяйки настрана физическата смърт ( там не решаваме ние), и си мисля за бъдещата “смърт” на ️ много любовни отношения. Колко ли кавги ще има, когато няма пътуванията, вечерите с приятели за запълване на време, ходенето на шопинг за купуване на щастие, ️приятелските отношения. Ясно си проличава кой за кого истински го е грижа, когато паниката е в своя пик, ️ роднински отношения. О, да. И тук, ако няма чиста любов, става страшно в дни на изолация ️- отношение със самия теб. Или живееш в хармония със себе си или осъзнаваш, че дълбоко си се заблуждавал, че е така ️- бизнес отношения. Разбира се, на последно място, но все пак важни. Това си мисля. И си давам сметка, че смъртта има различни форми. Най-страшната – физическата. Всяка друга – поучителна! Запазвам положителен дух и се моля. За най-доброто. Каквото и да е то“, пише красивата Малкоданска в мрежата.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени