Георги Мамалев защити Мария Бакалова

„Срамотия и простотия българска е всичко негативно, което се изписа и изговори срещу Мария Бакалова!“. Това заяви пред „България Днес“ легендарният актьор Георги Мамалев. Повод за острата му реакция са последните изказвания на Копринка Червенкова, която критикува ролята на Мария Бакалова в „Борат 2“.

По думите на Червенкова „такова скандално бездарие отдавна не бях гледала“, Бакалова „по-добре да се съблече за някое списание, отколкото да участва в тази помия“, и че актрисата „няма голяма перспектива пред кариерата си след тази срамна работа“.

„Мария Бакалова спечели наградата на критиците, а г-жа Червенкова я заклеймява едва ли не като някакво бездарие. Това е наглост и ужасяващо изградено самочувствие на човек, който раздава правосъдие, и никой друг, ако не го е питал, няма право да дава награди. Каквото и да говорят, както и да си чешат езиците, те никога няма да преживеят успеха на това момиче“, категоричен е Мамалев.

Артистът, разсмивал поколения българи, е недоволен и от начина по който се раздават т. нар. „творчески пенсии“. Мамалев е категоричен, че не трябва анонимни комисии да раздават държавни пари.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени