site xnxx india motel footjob. wifelovers

Гарджока остави рапа и се зае с… (ВИДЕО)

Бургаският рапър Никола Нанев, по прякор Гарджока, който е еднакво добре познат както на хип-хоп феновете, така и на родната полиция, се е амбицирал да стане конкуренция на родните топ готвачи.

Татуираният „герой“ стартира кулинарна поредица в канала си в YouTube. Предаването носи името „Кулинарно ми е, Гарджока“. В страницата вече има няколко клипа с рецепти за народни и добре познати ястия като шкембе чорба, вита баница, пържен черен дроб, мусака, странджанка, „мъжка закуска“.

Гарджока винаги готви с тъмни очила на лицето, което е обсипано с татуировки – по челото, бузите, под очите. На врата на Гарджока под брадичката греят три огромни цифри – 681. „Шкембето го сложих да се вари, вари се вече два часа, готово е“, казва Гарджока и продължава: „И сега какво правим? Сега взимаме 1 литър прясно мляко и го изсипваме вътре в тенджерата целия литър“. „Защо?“, пита го операторът зад кадър. „Защо, де да знам. Така се прави, така съм се научил“, отвръща му Гарджока и пояснява, че сега се чака да заври, а докато заври, казва, че човек може да си налее биричка.

Новоизлюпеният кулинар има песен с 8 милиона гледания, но в момента рап кариерата му е на пауза. В началото на годината успя отново да влезе в крими хрониката, след като предизвика гонка по магистралата между Варна и Шумен с крадено такси и полицейски патрули.

Още от 2015 г. органите на реда често пристигат по сигнал в бургаския жк „Славейков“, защото младият Гарджок и баща му влизат в чести пререкания и шумни скандали. Тогава рапърът за първи път е настанен в психодиспансер за лечение, като това няма да е последният път.

Възпяващият живота извън закона Гарджок се сближава с човек от обкръжението на известния крими герой Малката Рижа. Двамата правят удар по фризьорския салон на брата на Нанев, откъдето задигат телевизори, машинки за подстригване, сешоар, олио за брада, крем за лице и пр. Рапърът отървава присъдата заради психиатрична диагноза и остава с мярка „подписка“.

След още няколко кратки срещи с полицията се стига до един от най-пикантните случаи напоследък – в края на януари т.г. Гарджока задига таксиметров автомобил от Варна и тръгва по АМ „Хемус“, където профучава покрай три патрулки и е заловен едва към Шумен.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal