Галин побесня заради…

„Хем здравето е важно, хем стойте гладни! Или да ни дават елементарни помощи, или да не ни затварят“. Това мнение изрази Галин в своя инстаграм профил. Фолкпевецът е бесен заради затварянето на дискотеките и баровете.

„По-добре да си работим и в един момент да го изкараме този вирус, а не да ни оставят гладни“, критикува решенията на Националния оперативен щаб чалга изпълнителят. Галин споделя пред феновете си в социалните мрежи, че за него здравето е на първо място, но трябва и да се помисли за заетите в бранша, които според него са над 150 хил.

„Как ще обясните на една майка, която работи като сервитьорка в дискотека, че здравето е най-важно, когато тя няма 5 лева, с които да купи храна на децата си и никой от държавата не вади 5 лева, за да ѝ помогне“ гневи се хитмейкърът.

Добричкият мачо споделя също, че получава десетки съобщения от лекари и медицински сестри, които го критикуват остро заради позициите му. Той им отговаря категорично: „Аз разбирам медицинския персонал, но разберете и вие, вашите заплати си вървят“.

Според Галин държавниците са привидно загрижени за хората, а реално всички в бранша трябва да останат гладни. Певецът е на мнение, че дължат поне елементарни помощи на всички сервитьорки, барманки, танцьорки и охранители.

„Луд съм, защото смятам, че е по-добре евентуално, ако се разболея и го изкарам. При 95% от случаите минава и заминава“, завършва ядосано Галин.

Продуцентът и изпълнител на едни от най-големите летни хитове този сезон подкрепя министър-председателя Бойко Борисов и също е на мнение, че цялата държава трябва да е отворена, както е в момента.

„Ще има повече заразени, но ако няма да дават помощи, вариантът е само един – да работим.“

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени