site xnxx india motel footjob. wifelovers

Гала се обясни в любов на известна жена (СНИМКИ)

Телевизионната емблема Гала често обича да залива мнозина от гостите си в комплименти и да им казва колко много ги харесва, особено ако са сред по-старите ѝ приятели. В петък сутринта обаче буквално облиза с език една от гостенките си – естрадната лъвица Катя от дует „Ритон“, която се появи в студиото на Нова телевизия с шеметна зелена шапка и тоалет в същия цвят.

Блондинката буквално шпаклова с комплименти едрогърдата си гостенка с ласкателни думи и изля цялата си любов. Гала най-напред „стреля“ към дуета и в живота – Здравко и Катя с комплимента: „Много сте хубави! Абсолютен факт е, че ви обичам! А от теб Катя не мога да откъсна очи. Сигурно вече ти е писнало да чуваш как казвам, че те харесвам и физически. Изглеждаш в невероятна форма, наистина!“, възхитена бе водещата на „На кафе“, с което смая зрителите си, които не очакваха чак такива комплименти към наистина изглеждащата прекрасно Катя. Гостенката ѝ видимо се изчерви и върна жеста, като сподели, че тя и мъжът ѝ също много я харесват, обичат.

След похвалната реч, плевенчанката отсече, че по време на пандемията, хората са се освинили, а Катя определено е успяла да се запази в топ форма. „В началото и ние бяхме така!“, не скри Здравко. „Така беше по време на първия локдаун. Затова реших, че след като първия е работил срещу мен, то втория ще работи за мен. Спаси ме, че не идваха гости, не ходехме на гости. Не се изкушавахме от купони, не се хранехме късно вечер, което е най-големия проблем, защото при някои хора метаболизма спира да работи след шест вечерта“, обясни Катето. „Изчезна оправданието“, допълни я любимият ѝ. Затова семейството е изградило нов режим на хранене – между 12 по обяд и четири следобед.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal