Гала изригна след интервюто на Алекс Сърчаджиева за Ласкин (ВИДЕО)

Коментаторите в „На кафе“ и водещата Гала гледаха части от интервюто на Алекс Сърчаджиева с Мон Дьо за предаването „Събуди се“.

„Не знам дали има нещо, което можем да кажем след това интервю на Александра Сърчаджиева. Аз съм близък приятел с Иван и с нея. Бях там, когато той влезе в болница. Бях там, като д-р Цонев каза, че положението е тежко, но има шанс. Алекс е едно много силно момиче. Аз съм ѝ казвал много преди това, че тя е много нежна, но много силна. Сигурен съм, че за нея хубавите дни предстоят. Убеден съм, че и тя и София ще имат едно прекрасно бъдеще. Така коментира Юлиян Константинов откъсите от интервюто на Александра Сърчаджиева за голямата ѝ болка. Юлиян бе сред най-близките приятели на покойния Иван Ласкин.

В разговора се включи и Кристина Патрашкова: „Снощи видях Александра. Наистина се чудя от къде това момиче, което в момента имам чувството, че е 45 килограма, намира сили. Хората обикновено при такава трагедия се озлобяват. Нейната сила обаче е дъщеря им София. Вярвам, че ще намери сили да се измъкне. Най-трудно ще ѝ бъде да разговаря с дъщеря си и да ѝ дава отговори на страшните въпроси, които детето пита. На тях трудно се намират отговори, които да успокоят едно дете“, сподели мнението си журналистката.

„Добре е, че Алекс направи тази изповед, защото при популярните хора такива неща много се коментират. Нейното страдание е публично. Човек трябва да намери сили, да каже нещо, за да сложи точка на това“, смята още тя.

Гала също не остана безмълвна. Тя заяви, че е отвратена от хората, които след вчерашното интервю са се възмутили от това, че Сърчаджиева занимавала всички с болката си: „Хора, грам душа ли не ви остана?“, запита възмутена блондинката. „Това са изроди“, заключи Патрашкова.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени