Водеща от БНТ разделила Параскева Джукелова и Виктор Божинов

Актрисата Параскева Джукелова бързо и без излишен шум се раздели с бащата на дъщеря си Калина – режисьорът Виктор Божинов. Преди време двойката отричаше официално това да е вярно. Но истината излезе наяве и актрисата сама призна за края на отношенията си с режисьора в „Извън играта“ по БНТ.

„Да, разделени сме с Виктор от две години. Няма да изпадам в подробности. Повече не смятам да коментирам личния си живот и да занимавам хората с него“, категорична е актрисата, цитирана от „Галерия“. В тв предаването тя каза още, че не е имало предателство.

„Наричам го по-скоро износване на материала. Стигнахме до такава ситуация, в която не можехме да продължим заедно. Когато се опитваш да неглижираш или не отпушваш напрежението, то ескалира и става земетресение. И при нас се стигна до невъзможност да останем един с друг. Вярвам, че хората трябва да бъдат заедно, когато си дават подкрепа, любов, а когато и двамата усетят, че това им тежи, е по-добре да потърсят други варианти“, добави към разказа си Джукелова.

В основата на раздялата им стои водеща от БНТ, с която нашумелият режисьор се впуснал в афера. На пръв поглед мимолетната авантюра всъщност се превърнала в сериозна връзка. Той хлътнал до уши по журналистката и решил да сложи край на отношенията си с Параскева. Още тогава новината за раздялата им шокира актьорската гилдия, в която те се славеха като една от най-стабилните двойки.

Да станат родители беше сериозно изпитание за тях, а те се бориха за това цели десет години. Проблемът е бил в нея. Тя е отлагала забременяването, тъй като искала да върви напред в кариерата си. В крайна сметка бебето се появява в живота им след третото ин витро оплождане.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени