Водач на снегорин откри затрупана кола в снега и онемя (СНИМКИ)

През февруари тази година в планините в района на Елдорадо, Калифорния се разрази невиждана снежна буря, при която са измерени рекордно високи снежни преспи. Именно там, в малкото градче Саут Лейк Тахо, което се намира на брега на едноименното езеро, хората трябвало да крачат през огромното количество натрупал сняг, за да стигнат до домовете си.

Използването на мощни снегорини било наистина наложително. Докато разчиствали снега обаче служителите от снегопочистването се натъкнали на кола, изцяло покрита от снега. Гледката ги изненадала, но не се впечатлили твърде много и започнали да почистват снега върху колата.

Но в автомобила ги очаквала изненада… В салона на колата имало жена. 48-годишна жителка на града случайно попаднала в това положение, защото задрямала преди разразяването на бурята. Жената била бездомна и живеела в колата си. Тя не пострадала, но поради липсата на мобилен телефон, за малко да заплати с живота си, понеже е била на косъм да се задуши под огромното количество сняг.

За щастие, всичко приключило благополучно, но все пак остава изненадата, че в нашата съвременност, буквално на градска улица, човек може да загине покрит със сняг.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени