Влюбен бизнесмен купи на Алисия джип за половин милион

Докато огромна част от чалга изпълнителките недоволстват срещу затварянето на заведенията заради коронавируса, за други очевидно няма криза и не се оплакват, че са останали без пари. За Алисия годината явно е изключително успешна. Изпълнителката от лекия жанр шпори из софийските улици с последен модел джип “Мерцедес Брабус”, който е излязъл от завода преди броени месеци.

Цената на мощното возило е 250 000 в евро, което се равнява на 490 хиляди лева. Това е цената без допълнителен тунинг и брониране, иначе сумата скача до милион. Поръчковият мерцедес е подарък на Алисия от гаджето ѝ Симеон Филипов. 30-годишният бизнесмен е лудо влюбен в по-голямата от него Ася, както е истинското име на певицата, и не спира да я глези. Разбира се, предвидливият Симеон не е прехвърлил мощния джип на името на бившата на Валери Божинов, а колата ѝ е дадена само за ползване, но все пак е помислил за любимата си, пише “Уикенд”.

Алисия определено събира очите на шофьори и пешеходци.

Със същия модел се придвижва внукът на провъзгласилия се за цигански монарх Кирил Рашков – Цар Киро. Ангел Рашков има в гаража си “Мерцедес Брабус” G 65 AMG, който е решен в турско синьо. Този модел джипове са високо оценени и предпочитани от любителите на високите скорости. Алисия и бизнесменът Симеон Филипов въртят любов от поне 2 години. Младият баровец се занимава с недвижими имоти и заради финансовите си възможности е сред най-желаните ергени в София.

Самата Алисия от доста време насам неглижира кариерата си и не си дава зор да записва песни и да снима клипове. Певицата неведнъж е виняла работата си и постоянните си отсъствия нощем и за разделите с бившите си половинки. Сега тя е доволна от пандемията и това, че може да е неотлъчно до новия си любим мъж.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени