Влади Въргала призна за жената до себе си след раздялата с Тезджан

Наскоро гръмна новината, че Въргала се е разделил с актрисата Тезджан Ферад – Джани. Малко след това тя даде гръмко интервю, в което обвини бившата си половинка в редица забежки с по-млади жени, пише таблоидът „Уикенд“.

Гневните слова на доскорошната му любов провокираха Влади Въргала да признае какво всъщност се случва с личния му живот след поредната раздяла с жената до него.

Истината се оказа доста по-различна от тази, която представи Тезджан Ферад наскоро, пише в. „Уикенд“, пред който Въргала категорично отрекъл обвинението, че е зарязал Джани заради друга жена.

Ето какво признава Влади Въргала за жената до себе си:

Комикът от „Ку-ку” и „Шменти Капели” се кълне, че няма нова нежна половинка до себе си и даже няма никаква.

„Да, разделени сме с Тезджан Ферад – Джани. Но не отговаря на истината това, което тя споделя като предположение в свое интервю – че съм се хванал с по-млада и затова сме скъсали. Не само че нямам по-млада жена, никаква нямам до себе си“, сподели легендарният актьор и режисьор.

В момента Влади е в Сърбия на фестивал и се прибира този месец, а когато стъпи на родна земя, първата му работа ще е да потърси бившата си изгора, за да изясни с нея причината за раздялата им.

„Ще трябва да си поговорим с нея доста сериозно, ще ѝ задам някои въпроси. Интервюто, което даде срещу мен, го отдавам на нейния темперамент, на обзели я емоции“, заяви още Въргала и допълни, че дори с Джани да не са заедно, синът ѝ Иван-Александър продължава да заема важно място в душата му.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени