Високо напрежение между съветник и кмет !!!

0

Кметът извика директорките  директно на трибуната , за което чакат хиляди граждани да направят изказване за свои лични проблеми, но не са допускани. А тук изведнъж директорките, явно притиснати по телефона, запотени дойдоха в залата, за да защитят своя работодател. През цялото време директорките говориха за контрола на храната в детските градини, но не и за това, което спомена Андон Тодоров, че децата пият от една чаша вода.

Мигом щом видя това Андон Тодоров напусна залата  с аргумента, че няма да слуша как хора назначени от Камбитов и зависими от него и получаващи заплата от него, замазват и се оправдават.

В фоайето пред наш репортер, съветникът за пореден път заяви: „Проблем има и това го знаят много хора, даже и колеги с малки деца, в разговор между нас ми потвърдиха, че не могат да кажат в зала пред всички, но и те имат същия проблем в детските градини. Няма да споменавам техните имена, за да не ги злепоставя. Самият Камбитов също знае, че има такъв проблем, но беше изненадан защото изказването ми беше в негов ущърб и реакцията му беше защитна. Не му прави чест да изопачава това, което казах. Не съм казал, че децата са гладни и жадни,  казах, че децата пият от една и съща чашка, което е предпоставка за вируси и зарази.

Но не съм изненадан стила на Камбитов е точно такъв, когато не му изнася изопачава фактите.Мога да говоря много по тази тема, но не е сега моментът.  “ – допълни Андон Тодоров.

0
0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.