site xnxx india motel footjob. wifelovers

Вижте официалното име на Гала

Ако доскоро само попфолк изпълнителите сменяха имената си, то вече в съдебната битка затова влизат и спортисти, писа вестник „Телеграф“. Наскоро актьорът от Народния театър „Иван Вазов“, Владимир Карамазов официално добави в документите си фамилията, с която го разпознават феновете и завинаги задраска рождената си Александров.

Колежката му Елен Колева започна да работи с енергия и лечителство и каза, че в името ѝ има огромна доза негативизъм, от която иска да се отърве. Така звездата вече се изписва като Елена Калевска. Елена всъщност е рожденото ѝ име, което си върнала, тъй като Елен вече ѝ се струвало „ненужна претенция“ за разлика от преди. Калевска пък идвало от руската ѝ жилка и е артистично наименование от Колева, фамилията на баща ѝ Николай Колев, който бил актьор.

Една спортна история разбуни духовете по-рано – тази на Тихомир Рангелов, чиято звезда изгря в риалити формата „Фермата“. Въпреки интереса и славата на супер сваляч Тихомир стана Мелиса. В момента още чака за официална смяна на името. След време Тихомир ще смени и пола си.

С най- много сменени имена се славят поп фолк звездите. Известни примери са Преслава, родена като Петя, и Джена кръстена като Десислава. Колежката им Алисия всъщност се казва Ася, не се знае обаче дали е сменила официално името си. Димана се прекръсти от Димитричка, но се отказала от документите на по-късен етап. С много имена е певицата Малката, която се казва Ваня, после беше Ванеса.

Една от най-популярните тв водещи също е променила името си в съда. Става дума за водещата „На кафе“ Гала, която е наречена Галя от родителите си, но в официалните ѝ документи присъства благозвучното Гала.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal