site xnxx india motel footjob. wifelovers

Вижте коя красавица ще смени Малкоданска и Станкулова

Стефани Обадиару е заместничката на бременните Никол Станкулова и Гергана Малкоданска като синоптичка в Нова телевизия.

Красивата студентка в Софийския университет е наполовина нигерийка по баща и е израснала в софийския квартал „Люлин“.

Загубила татко си преди години и това бил един от най-трудните моменти в живота ѝ. „Времето не лекува, просто притъпяваш болката“, каза тя. Баба ѝ била един от най-важните хора в този труден за нея момент. Иначе се определя като слънчев и позитивен човек, пише „Хотнюз“.

Като дете мечтаела да бъде манекен и да се занимава с телевизия и с днешна дата може да се похвали, че е осъществила тези си планове.

Екзотичната красавица се е пробвала и при Слави Трифонов във формата „Танцувай с мен“ в неговия трети сезон, защото се занимава и с танци.

Отскоро пък готви, но засега ще трябва да остави всичките си други занимания на заден план, защото ще съобщава прогнозата за времето заедно с Ники Василковски и Лора Георгиева. Двамата работиха цяло лято без отпуск, защото Станкулова и Малкоданска се оттеглиха в майчинство почти едновременно.

Новата синоптичка признава, че няма опит в телевизията, но със самочувствие определя, че ще се научи. Тя се определя като откритие на Мон Дьо, с който работила по отразяването на церемонията на тазгодишните Оскари. „Там ме харесаха и след няколко месеца ми се обадиха“, обясни Стефани. Нейният дебют като водеща на прогнозата на времето е в понеделник сутрин.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal