Вижте коя е жената до най-секси мъжа за 2020 г.

През ноември миналата година стана ясно, че Майкъл Б. Джордан е новият Sexiest Man Alivе, или най-секси мъжът на 2020 г. в класацията на списание на People.

Актьорът, станал популярен с ролята си в “Черната пантера”, още тогава сподели колко трудно е да срещнеш своя си човек. На въпроса на списанието как е възможно най-секси мъжът все още да не е женен, той обясни колко високи стандарти има.
На първо място посочи чувството за хумор, а след това човекът до него да разбира колко натоварена е работата на актьора, а накрая обобщи, че има списък с изисквания, което обяснява защо все още не е женен.

Не след дълго обаче той започна да излиза с 24-годишния модел Лори Харви, която е осиновена дъщеря на известния американски писател и комик Стив Харви. Преди Майкъл тя е имала връзка c футболиста Мемфис Депай, за когото дори е била сгодена, кaктo и c рaпъра Futurе, припомня E! News.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lori Harvey (@loriharvey)

И понеже, ако едно нещо не се случи в интернет, значи не се е случило, точно преди месец и двамата потвърдиха, че са заедно в профилите си в Instagram. След това двойката без притеснение започна да споделя и снимки, и сладки обръщения един към друг.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lori Harvey (@loriharvey)

А за 34-ия рожден ден на актьора на 9 февруари вече официалната му половинка публикува серия от страхотни снимки на двамата и заедно с поздравленията към него направи публичното признание, че го обича.

Не сме имали удоволствието да разберем чувството за хумор на Лори, нито пък толерантността ѝ към професионалните ангажименти на любимия, но явно всичко е налице, щом двамата изглеждат толкова щастливи заедно.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени