Вижте какво се случва с Рич Форестър от „Дързост и красота“

Незабравимият Рич Форестър от сериала „Дързост и красота“ – актьорът Рон Мос, обяви в социалните мрежи, че ще се снима в нов филм в южната италианска област Пулия.

Един от най-обичаните герои в сапунената опера от 10-ти март е блокиран в Белгия заради пандемията от коронавирус. Мос тъкмо бе стартирал театралното си турне, когато бяха въведени извънредните мерки за борба с разпространението на заразата.

„Мисля, че всички, особено сега, имаме нужда повече да обичаме и да се смеем, ето защо нямам търпение да започна работа по този филм“, написа звездният актьор в Instagram за бъдещата романтична комедия Surprise Trip („Изненадващо пътешествие“), в която ще играе. В публикацията си той обяснява, че чувства Италия като свой втори дом.

Публикувал е и обща снимка с тенора Андреа Бочели и продуцента Тициано Кавалиере от времето преди пандемията.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I’m looking forward to returning soon to my seconda Casa in Puglia where I will be working on the pre production of a wonderful romantic comedy we will shoot this September, “Surprise Trip.” I feel we all need to love and laugh more, especially right now and am anxious to film this movie. @brosgroupitalia @andreabocelliofficial @tiziano_cavaliere . . . .#ronnmoss #andreabocelli #films #filmproduction #moviescenes #filmmaking #filmproducer #romanticfilm❤️ #comedyfilm

A post shared by ronn moss (@ronnmoss) on May 31, 2020 at 3:54am PDT

Снимките на сериала трябва да започнат на 7 септември, но Мос още при първа възможност в следващите дни ще замине за Италия, за да огледа местата за снимки.

Действието в Surprise Trip ще се развива между Пулия и Ню Йорк.

„Това е брилянтна романтична комедия, която разказва историята на Майкъл – нюйоркски брокер, който си купува ферма в Пулия, за да избяга от монотонността на ежедневието си. Щом пристига в Италия за уреждането на формалностите около имота обаче ще му се случат неочаквани неща и не всичко ще се окаже такова, каквото изглежда. Ще се намеси и любовта, за да обърка още повече работата“, повдига завесата Рон Мос.

Филмът ще бъде продуциран от неговата продуцентска компания в Лос Анджелис – DevRonn Enterprises, а от италианска страна – от неговия добър приятел Тициано Кавалиере. Режисьор ще бъде младият Роберто Баели. Кастинги ще започнат още през лятото: първият – на 16 юли в Торино.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени