site xnxx india motel footjob. wifelovers

/Видео/ ВАС поряза детската мечта на Р.Томов да е кмет! Ред е на благоевградчани

0

Петчленен състав на ВАС разби и последната надежда на Румен Томов да се върне в кметския кабинет в Благоевград. Сагата продължи близо година и половина и сега за 6-ти път магистратите порязаха Румен Томов.
Петчленен състав на ВАС остави без разглеждане жалбата му, депозирана малко преди началото на предизборната кампания, в която той поиска отмяна на влязло в сила решение на тричленен състав на ВАС, с което бяха прекратени правомощията му.

Въпреки влязлото в сила решение на върховните съдии Томов пусна искане за ново разглеждане на делото, като използва позволения от чл. 237 от Административно-процесуалния кодекс т. нар. извънреден способ, посъветван, че има възможност за отмяна на влязло в сила съдебно решение.

Делата на Томов се проточиха дълго време. През целия период той не призна нито едно от решенията на няколко съдилища. Точно тези му действия предизвикаха гнева на много благоевградчани.

До заплетения казус и водене на делото в АС-Благоевград се стигна след искане за предсрочно прекратяване на пълномощията на Томов заради фирменото му състояние.

 

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal