Вашият хороскоп за днес, 28.03.2019 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Общо взето ще бъдете доста ангажирани, ще ви стоварят множество неща на главата и при това ще сте свързани с изпълнителността на други хора. Не мърморете, ще го използват срещу вас. Не се включвайте в масови прояви.

Телец

Не се напъвайте да направите всичко сами, няма да ви се отдаде. Днес ще сте зависими от мнението и действията на вашите колеги и партньори. Денят е подходящ за лично творчество, само не действайте на принципа на “бързата кучка”.

Близнаци

Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите за през почивните дни, които може би ще са отредени за пролетно почистване. Не прекалявайте с яденето, трябва да сте бодри за утрешните подвизи.

Рак

Доста еуфоричен ден. Ще пръскате обещания наляво и надясно, все пак помислете дали ще успеете да ги изпълните. Погледът ви върху живота ще е по-философски и ще ви се стори, че светът изведнъж е станал по-приятен за живеене.

Лъв

Днес ще можете да разгърнете способностите си, стига да не се разпилявате по безброй задачи. Творческите дейности ще са по-продуктивни, отколкото преговорите. Внимавайте къде какво казвате.

Дева

Ще сте загрижени главно за семейните си дела. Може да ви се наложи да пътувате в тази връзка. Може да сте малко по-нервни, но това няма да помогне на по-бързия развой на събитията, така че карайте по-спокойно.

Везни

Очаква ви много работа за вършене. Днес ще имате сили да се справите, но внимавайте, че трябва да ви останат сили и за утре. Добре е да накарате колегите си да погледнат по-сериозно на задълженията си, за да не сте принудени да доработвате в почивните дни.

Скорпион

До ранния следобед ще имате доста ангажименти, които вероятно ще са ви приятни. Денят е много подходящ за приятелски срещи и обмен на информация. Вечерта ще ви се иска да посветите на дома си и да го направите по-приятен и уютен.

Стрелец

Може да се чувствате малко по-нервни и раздразнителни. Ще ви се ще да приключите с всички излишни и дразнещи ангажименти. Днес не е подходящ ден за пазаруване, ще пръснете повече пари отколкото сте предвидили.

Козирог

Днес ще трябва да балансирате между собствените си желания и тези на хората, с които имате контакт. Толерантност няма да ви липсва, но все пак ако се наложи да се съобразите и с чуждото мнение, не се дразнете заради това, може би и другите имат право.

Водолей

Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще ви върви в любовните връзки. Ако се занимавате с творческа дейност днес ще сте по-продуктивни от обичайното, стига да не ви домързява.

Риби

Днес ще сте особено чувствителни към всичко, което става около вас. Не се впечатлявайте твърде от думите на хората, защото днес и без друго не са много сериозни. Денят е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени