Вашият хороскоп за днес, 21.03.2019 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Имате достатъчно сили, за да свършите всичко, но зависимостта ви от други хора сериозно спъва изпълнението. Не се ядосвайте, по този начин няма да постигнете нищо, по-добре се скарайте, където трябва, за да се захванат за работа.

Телец

Макар и свързан с доста задачи, този ден може да бъде много ползотворен за вас. Ще се чувствате по-леко и дори ще успеете да приключите някои задачи, които сте смятали за трудно изпълними. Радвайте се на живота.

Близнаци

Желанието ви да действате ще среща съпротивата и незаинтересоваността на околните. Не ги насилвайте прекалено, просто разпределете задачите, а резултатите чакайте чак след седмица.

Рак

Ето, че пукна пролетта с цялата гама ухания, звуци, аромати. Предвещава и пеперуди в корема дори. Но както е казал народът важното е да сме живи и здрави. Просто правете каквото трябва, пък да става каквото ще.

Лъв

Един ден за приятни занимания, насладете се на красивата страна на живота. Възможно е да имате някои парични проблеми, но това не бива да ви тревожи, подобни проблеми никога нямат край, но не забравяйте да проверите дали всичко е наред с данъчните ви задължения и сметките за битови нужди.

Дева

Започвате ентусиазирани днешния ден, което е прекрaсно. Ще имате доста поводи да се замислите за почтеността на хората около вас, но пък това ще ви е полезно.

Везни

Съвсем не лош ден за вас. Всички ще ви се чудят откъде намирате такива сили, за да се справяте с предизвикателствата, които ви се изпречват. Е, само вие си знаете какво ви коства това, но днес ще се справяте удивително безпроблемно. Използвайте момента да финализирате започнатото.

Скорпион

Ще трябва да планирате правилно семейния бюджет, ако искате да не приключите месеца “на червено”. Не пренебрегвайте предложението от приятел за допълнителен доход. Проучете го, нищо чудно това да е следващата ви постоянна работа.

Стрелец

Не е лек този ден за вас, ще се чувствате разкъсани между безброй задължения и отговорности. На всичко отгоре и у дома си няма да срещнете нужното разбиране. Не приемайте нещата трагично, има и такива дни. Опитайте се да се радвате на събуждащата се природа и може би ще ви олекне на душата.

Козирог

Добре е днес да приключите с поетите ангажименти. Работата ще ви спори, макар да е малко повече от допустимото. Скоро ще се появят нови занимания, така че завършете старите, за да отворите място.

Водолей

Денят се очертава като доста напрегнат, особено ако сте по-невъздържани в репликите си. Възможни са конфликти с колегите и най-неприятното – с началниците. Бъдете по-сдържани и проявете повече разбиране към околните. И не си изкарвайте гнева у дома.

Риби

Не е лек този ден за вас, трябва да уреждате доста неща с държавната администрация, а навсякъде ще срещате бездушие и непрофесионално отношение. Най-добре изчакайте понеделник и без друго нещата едва ли ще се уредят днес, но не пропускайте да напомните за исканията си.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени