Вашият хороскоп за днес, 21.02.2019 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Пригответе си куфарите, защото съвсем скоро може да ви се наложи да потеглите нанякъде, а вие не обичате да нещата да ви сварват неподготвени. Не давайте ухо на слуховете, които се носят, могат само да ви ядосат и да тръгнете да възстановявате справедливостта, а точно сега няма да успеете.

Телец

Ден само за семейни срещи и събирания. Все пак, внимавайте с шегите, може да разплачете някого без да искате.

Близнаци

Ако можете днес да прекарате у дома, в прегръдките на любим човек, ще се чувствате най-добре. Ако нямате тази възможност, пак гледайте да си останете у дома или поне прекарайте в най-тесен семеен кръг – ще се почувствате наистина обичани.

Рак

Денят може да ви поднесе някои не много мили изненади, но опитайте да погледнете нещата откъм веселата им страна. На днешния ден е по-добре да не ходите по държавни учреждения и не се опитвайте да се доказвате, само ще си развалите настроението.

Лъв

Основните ви ангажименти ще се насочени към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Подранили ли сте или закъснели, не е ясно, по-важното е да направите нещо сега. Не отлагайте повече.

Дева

Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.

Везни

Добър ден да докажете качествата си на медиум, все пак не прекалявайте, това може да ви се отрази зле – не е изключено да получите силно главоболие. Опитайте се през следващите дни да не мислите за работа, това би ви затормозило допълнително.

Скорпион

Не се разсейвайте с незначителни подробности, само си губите времето. Някакви минали драми отново ще ви мъчат, но в крайна сметка вие сами им позволявате да се вихрят в ума ви. Просто не им обръщайте внимание и помислете за нещо приятно.

Стрелец

Вие сте просто щастливци, почивните дни ви чакат пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.

Козирог

Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат усещане за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за идните дни, не я карайте ден за ден

Водолей

Преди обяд ще има сериозна нужда от вас на работното ви място, главно заради професионалните ви умения. Следобеда бихте могли да посветите на някои приятни занимания, но гледайте сред тях да не е яденето, днес можете да качите някой-друг грам.

Риби

Трудно може някой да ви измъкне от дълбоките води на мрачното настроение. Е, сигурно и между вас има по-оптимистично настроени люде, само че те са успели да се справят със собствената си вътрешна несигурност. Ако ви е чак толкова тежко – погледнете в Интернет, все ще се разсеете, ако не и нещо повече.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени