Вашият хороскоп за днес, 12.03.2019 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Труден ден, ще ви е нужна голяма доза търпение. Не вземайте навътре всичко, което ви казват. Гледайте да не поемате обещания и по възможност не се забърквайте в спорни ситуации, като нищо може да ви нарочат за изкупителна жертва.

Телец

Доста страстно ще подхождате днес към всичко, с което се захванете. Внимавайте със забележките, които правите, твърде е възможно грубо да наскърбите някого, уж с най-добри намерения.

Близнаци

За вас денят дори може да е успешен, можете да се радвате на подкрепата на единомишленици, макар и само морална. Ще можете да видите ясно недостатъците и грешките на плановете, които подготвяте.

Рак

Много и то досадни задължения ви се оформят за днес, ако сте добре организирани, може и да успеете да отхвърлите по-рано неприятните ангажименти. Внимавайте със здравето, не сте в много добра форма.

Лъв

Трудничък е днешният ден. Приветливата ви усмивка и чувството ви за хумор могат да се окажат най-добрите ви помощници на работното място. Приемете философски предателството на колега, на когото сте имали доверие.

Дева

Днес имате достатъчно енергия, но и сарказъм, за да се справите с всичко, което сте се захванали, стига да не разчитате на някой друг. Внимавайте с лекарствата и алкохола. Днес е най-добре да сте на разтоварващ режим.

Везни

Въртележката на ежедневието сериозно ви е завихрила. Днес ще трябва да се справяте с множество телефонни обаждания, факсове и какво ли още не. Не се доверявайте много-много на други хора, сами си свършете работата, ако искате да има резултат.

Скорпион

Не може да се каже, че този ще е най-успешният ви ден. Определено е по-добре да не се захващате с нищо сериозно. Освен, че ще бъдете малко по-раздразнителни и сприхави, сте си създали и врагове. Не бъдете много приказливи.

Стрелец

Цялото си старание ще вложите в нещата, които обичате, и напук на всички черни мисли, които се реят наоколо, вие ще сте като лъч надежда за околните. Препоръчителни са спортните занимания, но по възможност без допълнителни уреди.

Козирог

Днес ще се чувствате малко по-нервни от обикновено. Не е добре да разгласявате намеренията си. Гледайте да се приберете навреме у дома, не прекалявайте със служебните ангажименти.

Водолей

Основните ви напрежения ще са свързани с парични въпроси. Не предприемайте ненужни рискове, може сериозно да пострадате. Освен това не се разсейвайте, докато участвате в уличното движение, независимо дали сте с превозно средство или не.

Риби

Вие дори може да спечелите от пререканията между околните, стига вие да не сте ги предизвикали. Днес погледът ви на света ще е по-скоро философски, но не гледайте по този начин и на паричните въпроси, за да не съжалявате после.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени