Вашият хороскоп за днес, 08.04.2019 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден за сериозни и делови дейности, особено свързани с финансови въпроси. Нещата, които започнете днес могат дълго да нарастват и да са плодоносни. Внимавайте какво започвате.

Телец

Не всичко ще се случва според вашите планове, а това силно ще ви изнервя. Опитайте да не контролирате абсолютно всичко, винаги има поне едно нещо, за което не сте се сетили. Дръжте генералната линия и не споделяйте твърде много плановете си.

Близнаци

Не се впускайте в обсъждания и философски спорове. По-добре потърсете начин да балансирате желанията си и паричните възможности за забавления.

Рак

Хубав ден, носещ много надежди и приятни изненади. Само не се заразявайте със синдрома на празните очаквания. Вършете си работата и оставете и чудесата да си свършат своята.

Лъв

Настроенията ви ще са доста променливи, нещо което ще ви е трудно сами да си обясните. Желанието ви да бъдете свободни и да излезете извън нормите може да срещне съпротивата на близките ви. Направете компромис между желанията и задълженията си.

Дева

Вдъхновяващ ден за вас, макар и с доста задачи. Вас работата не ви плаши, но не бива да учите другите, че винаги има кой да направи нещата вместо тях, правите лоша услуга на всички.

Везни

Днес ще трябва да изпълните някои семейни задължения, като част от тях няма да са ви особено приятни. Избягвайте споровете, особено на политически теми, само ще ви раздразнят.

Скорпион

Лесно ще се поддавате на провокации и ще сте склонни да казвате неща, които определено нараняват другите. Може би е добре да преброите до 25 преди да изречете нещо.

Стрелец

Ще имате нужда да сложите всичко около себе си в ред. Само вашият ред да не се окаже различен от този на околните, че тогава предстоят доста странни разговори.

Козирог

Днес е ден за споделяне на радостта. Не бъдете прекалено критични към себе си и позволете на околните да ви засвидетелстват добрите си чувства. Не са изключени и спорове, но не винаги е нужно да сте прави, нали?

Водолей

Ще сте състезателно настроени, така че бъдете спортсмени. Все пак не винаги победата е най-важна, по-важно е да останете хора.

Риби

Забързан ден, нови неща се задават, нови идеи се носят из въздуха. Не се доверявайте на всичко, което ви казват, проверявайте информацията, че една грешна дума може да обърка много планове.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени