Вашият хороскоп за днес, 07.03.2019 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко странен ще е денят за вас, но пък няма да скучаете. Все пак през март винаги е интересно, ако не друго, то поне времето никога не е традиционно.

Телец

До обяд ще имате желание да се забавлявате, но към обяд бързо ще ви променят намеренията. Следобед ви чака доста и то досадна работа, но все ще намерите на кого да я прехвърлите.

Близнаци

Може би още със ставането ще изпитвате необяснимо напрежение. Не се притеснявайте около обяд то постепенно ще изчезне и ще се почувствате много по-бодри и готови дори да рискувате, нещо необичайно за вас.

Рак

Сутринта ще сте толкова забързани, че може да пропуснете да поздравите, когото трябва. Следобед ще ви налегнат домашни грижи и отново ще загубите настроението си. Не насилвайте нещата, ако не стане от първия път, отложете ги за утре.

Лъв

Може да започнете деня със спорове по разни незначителни проблеми, но до обяд ще ви е криво. Следобеда ще се проявите като доста енергични и добри организатори. Настоятелността ви към представител от противоположния пол може и да се увенчае с успех.

Дева

Още сутринта ще ви развалят настроението с някаква срочна задача. Не приемайте нещата трагично, все пак е март и всичко се променя само с едно примигване. Малко след обяд нещата вече ще изглеждат далеч по-оптимистично, естествено, не без вещата ви намеса.

Везни

Сутринта може да ви е малко криво и да се чувствате пренебрегнати, но не е във ваша полза да възприемате нещата по този начин. За щастие, следобед ще си възвърнете доброто настроение и дори може да решите да си поканите ненадейно гости.

Скорпион

Философските ви размисли само могат да отегчат околните. Сутринта най-добре се занимайте с преглед на печата, може би ще откриете нещо, което лично ви касае. Следобедът не е подходящ за делови разговори, особено по финансови въпроси.

Стрелец

До обяд проблемите ви ще са главно парични, но след 13 ч. вече няма да имате време да мислите за проблеми така ще ви завъртят нещата. Бъдете готови да си разпределите времето между телефона и електронната поща.

Козирог

Днес можете да докажете добрите си маниери. Гледайте да си нямате работа с държавни инстанции. Следобед ще се наложи да се занимавате с ред дребни и досадни неща, които може да ви отклонят от предварителните планове. Все пак гледайте да спазите обещанията си.

Водолей

Сутринта на драго сърце ще раздавате комплименти и изобщо ще сте самата учтивост. Следобед, дали защото ще свършите запаса си или вече ще сте поизтощени, но ще ви се иска да не сте сред много хора и изобщо да не ви закачат.

Риби

Ако успеете до обяд да отхвърлите по-неотложните задачи, вечерта бихте могли да посветите на желания човек. Постарайте се, обаче да не намесвате служебните си проблеми в личните разговори, само ще развалите доброто впечатление.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени