Вашият хороскоп за днес, 03.03.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Специален празник, време за размисъл и преклонение. Поне за миг се опитайте да разберете значимостта на онова, което се е случило преди толкова години. А иначе денят е радостен и вдъхновяващ за вас.

Телец

Един ден, който може би най-много от всички други е свързан със свободата. Един ден, който дава повод за гордост и повод за преклонение. Отделете малко от времето си, за да погледате и послушате, за да благодарите на онези, които са платили с живота си за нашия живот. Ден за свързване с корените и семейството.

Близнаци

3 март, ден важен колкото 24 май, ден за национално осъзнаване. Подходящ момент да научите неща, които не сте знаели до този момент за Освободителната война, за договорите и Великите сили и още толкова много. Ден за свързаване с усещането за народ.

Рак

Историята е нещо толкова важно, тя ни дава основата и за самочувствието и за отрицанията, и за страховете. Припомнете си днес онази история отпреди стотина години и как тя е свързана с вас, с вашия род, с вашето семейство. Познавайте историята си, тя ще ви посочи бъдещето ви. А днес, днес е важно да разберете кое е ценно именно за вас от голямото, към което принадлежите.

Лъв

Можете да се гордеете със себе си и с уменията си, но нали си давате сметка, че те се дължат и на онези, които са минали оттук преди вас. Отдайте почит на всички знайни и незнайни свои прадеди. Един ден да почетете историята, говореща чрез собствената ви личност.

Дева

Преклонение или безразличие носите в себе си към този празник и празник ли е за вас изобщо? Едни такива въпроси, които може дори и да не си зададете, но от които има смисъл, защото към каквото принадлежим, това развиваме. Ден за молитви и съзерцателност, дори за практични хора като вас.

Везни

Признателност и уважение са най-малкото, което заслужават хилядите, заради които този ден е празник. Дори мълчаливо, дори насаме, отдайте им заслуженото. А за вас този ден е пряка връзка с бъдещето, с плановете и идеите ви, не го пропилявайте напразно.

Скорпион

Почит към героите на днешния ден, които са толкова много и повечето от тях безименни, каквито сме и всички ние за историята. Погледнете назад, за да имате силата да гледате напред с гордо вдигната глава. Каква е конкретната полза от историята, ето ви я темата за размисъл днес.

Стрелец

Справедливост и истина или просто политически борби, вашият философски дух ще бъде провокиран от множеството събития в света. Размирно време, светът ври и кипи, както преди стотина години. Какво се е случило тогава, какво се случва сега. Ден за философски дебати и разговори, за намиране на смисъл и истини.

Козирог

Традиция или … Ден, който е повод за гордост, но често минава просто като един почивен ден в повече. Замислете се за смисъла на празника, а не за простото спиране на работния процес. Ден, който може да ви донесе големи лични осъзнавания. Ден да надскочите себе си.

Водолей

Освобождение. Революция. Справедливост. Все думи свързани със същността на вашия знак. Един ден, в който да помислите за смисъла на всички тях и как те са оказали въздействие върху вашето днес. Един ден за свързване с миналото, за да изградите своето по-щастливо бъдеще.

Риби

Вие по-добре от всеки друг осъзнавате силата на цялото и силата на преливането на енергията от поколение към поколение, от минало към бъдеще. Как настоящият момент изгражда вашия бъдещ живот? Каква е силата на благодарността и уважението към един вече отминал свят? Има ли нужда човек от празник и празник на какво е той? Сложен философски ден се очертава.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени