Вашият хороскоп за днес, 03.03.2019 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще ви се иска да прекарате деня извън душната атмосфера на четирите стени. Добре сте го измислили, само си вземете припаси, че на Баба Марта не може да се разчита много-много.

Телец

Може и да ви е малко криво и некомфортно. Най-добре е ако можете да поостанете сами, но не за да потъвате в нерадостни мисли. Днес имате нужда от повече почивка, защото сте поизтощили батериите си.

Близнаци

Започнете деня с една гореща вана и ще се чувствате свежи през целия ден и трудно някой ще успее да ви ядоса. Може би вие ще сте едни от малкото, които ще почувстват празника, може би защото за някой ще има и лично измерение.

Рак

Чудесен ден да бъдете по-дълго с хората, които обичате. За някои може това да е свързано с допълнителни задължения, но те поне ще са приятни. Не се ядосвайте за дреболии, днес нервната система е уязвима.

Лъв

Колкото по-далеч се целите, толкова по-далеч ще отидете – простичък закон. Поставяйте си високи цели, не бъдете скромни в целеполагането. А начини за сбъдване винаги има.

Дева

Може би ще сте доста превъзбудени, дали от празниците или по други причини, вие си знаете. Добре е да наблегнете на билковите чайове. Не проявявайте нетърпение, всичко ще стане с времето си.

Везни

Не се опитвайте постоянно да спорите или да воювате, това не е признак на толерантно поведение. Потърсете хармонията вътре в себе си, тогава и около вас нещата ще започнат да се нареждат.

Скорпион

Доста неща за вършене са ви се струпали. Потърсете си помощници, не се нагърбвайте с всичко сами. Не се претоварвайте с излишни дейности, на ръба на изтощението си, дайте си и малко почивка.

Стрелец

Идеален ден за пътувания, срещи, че дори и за философски разговори. Днес ще имате по-широк поглед върху нещата от живота, а това би ви направило желани гости и събеседници.

Козирог

Специален ден, значим в най-новата ни история. Можете ли да усетите духа на празника, да изпитате гордост от онези наши предци, оставили костите си за нашата свобода. Хубав ден за размисъл.

Водолей

Днес сте във вихъра си, можете да проявите личността си в толкова посоки, колкото си решите, оригинални идеи няма да ви липсват. Все пак не се преуморявайте, нали днес е празник.

Риби

Идеален ден за празници и дружески срещи. При всички случаи днес бихте могли да си изкарате един интересен ден, ако не се цупите за щяло и нещяло.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени