site xnxx india motel footjob. wifelovers

Вашият хороскоп за днес, 03.01.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Лесно, бързо, безпроблемно ще приемате всякакви нови идеи. Разбира се, въпросът с реализацията е нещо съвсем различно. Добре е да не капризничите прекалено и да контролите емоциите си, все пак новата година все още се настройва, вие също имате нужда от настройване.

Телец

Като същински антени ще сте днес, така че опитайте да филтрирате сигналите, не всичките са добри за вас. Намерете своята защита, а тя най-често е в разговор с добър приятел. Освободете се от безпокойството, отпуснете се и … се помолете. Вътрешната сила идва от чистотата и яснотата на помислите, но това вие най-добре го знаете.

Близнаци

Готови сте да се борите за справедливостта. Днес това е вашата сила, да защитите приятелството, да подпомогнете другия. Смело и безразсъдно сте готов да се застъпите в правото на другия да вярва, независимо дали вие вярвате в същото. Кой не би искал да има приятел като вас редом до себе си? Пазете блясъка на смелото си сърце!

Рак

Сериозно, обмислено, важно пристъпвате през този ден, а е нужно само някой да ви разсмее. Изненадите, които не са съвсем по вкуса ви, днес ще са част от забавлението на съдбата. Струва си да оставите нещата в нейните вещи ръце и да признаете, че съществуват и нематериални неща, като любовта и приятелството, например.

Лъв

Лекота, свобода, желание да полетите. Празници и делници се сливат в едно, когато имаш мечта и тази мечта е на път да се сбъдне. Днес е ден на обещания и ден за големи планове. Просто отпуснете душата си и полетете на нейните криле. Неведоми са пътищата Божии, неведоми са и пътищата на мечтите.

Дева

С такава лекота достигнахте до този ден и сега започвате леко да се притеснявате. Не се опитвайте да сте виновни, отчаяни или каквито и да било, по-добре вложете същата страст, за да сте силни, вдъхновени и смели чистачи на собствения си вътрешен свят. Ясно е, че не можете да сте някой друг, но можете да сте себе си, при това с радост! Бъдете!

Везни

Миролюбиви и чувствителни, днес може да се превърнете в мъркащи котенца под любящата грижа на човека до вас. Колко малко ви е нужно и целият свят може да стане различен. За някой вие може да сте целия свят и именно този човек да изпълни и вашия, иначе толкова контролиран, свят. Просто отворете вратата, позволете си да се доверите.

Скорпион

Аналитични, критични и абсолютно дисциплинирани вие сте образец за това как трябва да се правят нещата. Все пак избягвайте да натяквате на другите и без друго ви завиждат. Хубав ден, но опитайте да подредите и отношенията си. С хората е малко по-трудно, отколкото с предметите, но вие знаете как да се справите – помагайте с усмивка и разбиране.

Стрелец

Енергия и любов, именно те ще направят денят ви празник. Колкото по-различно, изненадващо и шеметно, толкова по-добре. Кой би предположил, че балансиран човек като вас, ще търси такива приключения. И все пак през този период на годината стават чудеса и те дебнат зад ъгъла и в очите на минувачите, и дори в мяукането на котките. Бъдете чудотворци на нещата, които сами очаквате.

Козирог

У дома не е нито място, нито време, а състояние. Състоянието, което ви дава сила, храна, любов, сигурност. Състоянието, което ще ви донесе днешният ден, въпреки всички недоразумения и разменени реплики. Един ден за събиране на вътрешен ресурс, ден светъл и вдъхновяващ. Прегърнете този ден.

Водолей

Днес сте на честота, която малцина биха уловили. Бързи, динамични, активни, и тук, и там, навсякъде сте. Време за свързване и комуникация. Покрай новогодишните поздравления ще съберете информация като за цяла база данни. Не я пилейте безхаберно, мъдро я разпределете на правилните места в паметта си. Ще ви стигне за цялата година.

Риби

Дайте си сметка днес кое ви прави здрави, защото определено не са празничните трапези. Хубаво е да помислите за малко следновогодишни пости. Животинските продукти увеличават слузта в тялото, а тя води до кашлици, хреми и дори кани вирусите в тялото. Защитете се. Усетете сигурното и спокойното в живота си, настройте ритъма си на честотите на новата година.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal