Вашият хороскоп за днес, 02.03.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интересен ден се очертава. Ще усещате силен подтик за действие и изява, ще имате нужда от повече внимание и от това да се изразявате по най-различни бляскави начини. Просто не прекалявайте, не всички могат да понесат толкова много енергия.

Телец

Доста неща се случват у дома ви, дори малко повече от необходимото. Определено не преяждайте и не преувеличавайте случващото се около вас. Всичко е наред, просто в момента малко се наместват нещата.

Близнаци

Най-важното е, че ще има нови впечатления, а всичко останало е между другото. Ще имате възможност да попътувате и да се срещнете с близки или хора, които отдавна не сте виждали. Пътешественическата ви душа ще се нахрани с нови преживявания.

Рак

Хубав ден да си дадете сметка колко много неща имате. Може пък да решите да подредите ценностите си. Внимавайте с похапването днес, не прекалявайте. Нахранете се с други неща като приятни разговори и срещи например.

Лъв

Ако сте по-обективни, ще се убедите, че и околните имат добродетели, дори може да ви помогнат за някои неща. Не бъдете твърдо убедени в собствената си правота, вслушвайте се понякога и в чуждото мнение, ако не друго може да научите нещо полезно.

Дева

Малко по-разсеяни от обикновено ще сте днес, но пък март предполага точно такова поведение. Важното е да знаете накъде сте тръгнали, към какво се стремите, а където ви е вниманието, там нещата растат. А и пролет иде.

Везни

Използвайте информацията, която получавате по най-добрия възможен начин. А кой е той би трябвало сами да сте разбрали. Просто си дайте сметка колко ценно е онова, което сте научили.

Скорпион

На моменти ще ви липсва съпричастност към хората около вас. Вие добре виждате как стоят нещата и можете да дадете обективна оценка, но това може да ви прави малко жестоки в очите на околните. Помислете.

Стрелец

Всичко днес ще правите със страст и желание, на моменти дори болезнено желание. Това с овладяването на емоциите е трудна работа, но поне гледайте да ги разпределите по-равномерно през деня, че иначе ще се чувствате доста напрегнати.

Козирог

Не се опитвайте да свършите всичко, което сте си наумили сутринта, защото още около обяд ще се чувствате изтощени и унили. Най-добре си намерете помощници или по-лесен начин да изпълните плана си.

Водолей

Намерете приложение на гениалните си идеи. Ей така – на майтап – може да намерите някой желаещ да инвестирате в гениалните ви хрумвания. Само внимавайте какво обещавате, бъдете сериозни в това.

Риби

Не пренебрегвайте детайлите, те могат да се окажат съществени. Дайте си време да огледате нещата от всички страни и не правете нещо само, защото така ще направите впечатление, направете го, защото ви харесва.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени