site xnxx india motel footjob. wifelovers

Важна информация за пътуващите в Италия

От 26 април Италия въвежда облекчения на мерките срещу коронавируса в страната, като включително се разрешава свободното движение между регионите при определени условия. Това съобщиха от пресслужбата на българското Министерство на външните работи.

По информация на посолството ни в Рим, от 26 април ще бъде възможно свободното движение между „жълти“ и „бели“ региони, а движението между региони с по-висока категория на риск – „оранжеви“ и „червени“, е разрешено само при условие, че гражданинът разполага със „Зелен сертификат“. Документът трябва да удостоверява един от следните случаи – извършена ваксинация с валидност 6 месеца от завършване на цикъла на ваксинация; излекуване от COVID-19 с валидност 6 месеца от момента на излекуване; отрицателен PCR или антигенен тест за инфекцията, направен през последните 48 часа. За валидни ще бъдат смятани удостоверения, издадени в държава членка на ЕС, както и издадените от трети страни сертификати за ваксинация, призната от ЕС.

Досегашният вечерен час от 22.00 ч. до 5.00 ч. се запазва. Приетият от правителството декрет предвижда включително възобновяване при определени условия на присъственото обучение в училищата до края на учебната година, отваряне на заведенията за хранене на открито и при спазване на необходимото разстояние за безопасност в „жълтите“ зони. В същото време, извънредното положение в Италия е продължено до 31 юли 2021 година. При необходимост от съдействие българските граждани могат да се обърнат към посолството на Република България в Рим на следните телефони: +39 06 322 46 40, +39 06 322 46 431, дежурен денонощен телефон: +39 349 492 7764.

Свят – Източник: Факти.бг

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal