Британците в Банско осъдиха Меган и Хари

Голяма част от британската общност в Банско осъжда поведението на Меган Маркъл и принц Хари в интервюто им, дадено пред Опра Уинфри. Според живеещи в курорта англичани не е редно да се правят разкрития за монархията публично в американска телевизия. Смятат още, че интервюто няма да урони престижа на членовете на кралското семейство сред поданиците им.

Като пиар акция и опит за печелене на слава определи пред БНТ британецът Джеймс Хюз интервюто на Меган Маркъл и принц Хари пред Опра Уинфри. “Според мен това с Меган и Хари е нищо, това е детска работа. Един дребен човек, който търси слава”, смята Джеймс Хюз.

По думите на Хюз като удар върху монархията може да се приеме поведението на принц Хари, а не думите на Меган Маркъл. “Според мен да правиш скандали в американска телевизия не е редно. Според нас това е американски глупости. Имаме по-важни неща след Брекзит, след Covid-19. Ние трябва да установим нашата държава в Европа и да се фокусираме върху по-важни неща от това момиче”, казва Джеймс Хюз. Сравнение между принцеса Даяна и Меган Маркъл не може да се прави, казва Хюз, защото според него двете са прекалено различни като поведение и като ценностна система.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени