Блогърка подпали мрежата със СНИМКИ. Разкри истината за…

Всички ние сме виждали перфектните тела на красиви жени, които позират от всевъзможни красиви кътчета на света. Няма човек (без значение мъж или жена), който поне малко да не завижда за фигурата на Instagram моделите и светския им начин на живот.

Подобно е положението и на блогърката Дана Мърсър. Тя е възпитаник на университета в Кеймбридж и работи като журналист на свободна практика.

Сега Дана живее в Дубай, откъдето пуска доста пикантни и секси кадри.

Тя е известна сред потребителите в Instagram с това, че разкрива истината зад лъскавите снимки на сексапилните момичета. За целта тя сподели свои секси фотоси, а редом до тях показа и цялата истина.

Този път Данаи разказа как осветлението влияе върху качеството на изображението. За целта тя сподели една обработена и една необработена снимка. 

Отляво на снимката тя позира, заемайки печеливша поза: извит гръб, глътнат корем, ханш, скрит в сянка и солидно количество обработка на фотоса с фотошоп. А в кадъра вдясно, направен няколко минути по-късно, момичето показа как действително изглежда щом клекне – без шотофош, без пози, без фалш.

Според Данай повечето Instagram моделки знаят точно как да позират и кой ъгъл за снимка да изберат, така че да изглеждат съвършено. Но действителността е друга.

Затова тя призовава жените да не се сравняват с перфектната „измислена картинка“, която виждат в социалните мрежи. „Харесвайте се! Вие сте истински – без фалш, какъвто има в социалните мрежи. Всяко тяло има своята история“, споделя Дана Мърсър.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени