Блатечки и Урумов се разминаха на косъм от фатален инцидент

Актьорите Асен Блатечки и Николай Урумов на косъм се разминаха от фатална трагедия. Джипът, в който се возят актьорите излиза от пътя заради черен лед, пише burgas24.bg.

Двамата за късмет се разминават само с уплаха и не понасят физически травми, а за щастие дори колата не е повредена сериозно. Возилото обаче застава наклонено на една страна и Блатечки остава заклещен на седалката с колана си.

„Един завой от пътя по пътя към Севлиево се оказа че е заледен, излязохме от пътя, а в същия момент, както разбрах по-късно, се оказа че съм спукал гума. Колата застана настрани. Ники Урумов успя да излезе, застана до колата и ми каза и аз да изляза. Аз обаче не можах да мръдна, ако се откача от колана – падам“, разказва за ужасната история Асен Блатечки.

От неприятната ситуация ги спасяват група случайно преминаващи, които спират до тях и помагат за връщането на колата на пътя. Урумов отбелязва, че всъщност най-голямата опасност идва от факта, че ако в този момент на същия заледен завой поднесе някой ТИР направо щял да ги отнесе и нямало какво да ги спаси.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени