site xnxx india motel footjob. wifelovers

Благоевград в топ 3 на нарушители на скоростта!

0

Засиленият контрол по пътищата показва добри резултати. От КАТ са заловили двойно повече нарушители на скоростта. Над 28 600 са констатираните нарушения, като от април досега техният брой е увеличен с 2 000.

Най-много нарушения са констатирани на територията на столицата – 3 212, след това най-много са на територията на Велико Търново – 2 171, и също така на територията на Благоевград имаме 1 831″, посочи за БНР Росен Рапчев.

Само за вчерашния ден са проверени близо 6 000 автомобила, издадени са над 2 200 фиша и са отнети 82 шофьорски книжки заради неплатени глоби. Данните съобщи началникът на сектор „Пътен контрол“ към Главна дирекция „Национална полиция“ главен инспектор Росен Рапчев.

„Не смятам, че се чувстват безнаказани. В последните няколко месеца имаме много повече установени нарушения, полицаите на пътя връчват много такива електронни фишове за неплатени глоби, а тези електронни фишове, когато бъдат връчени, това означава, че ние вече сме постигнали ефекта да предупредим водача и да го накажем.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal