site xnxx india motel footjob. wifelovers

Благоевградчани пропищяха от нашествие на стоножки и скорпиони

0

Благоевградчани пропищяха от нашествие на бълхи, стоножки и скорпиони.

Ден преди големия християнски празник Голяма Богородица жители на областния град се оплакаха, че  бълхи са плъзнали в кв. “Вароша”. За това сигнализираха в “Струма”  притеснени благоевградчани, двама от тях дори изпратиха снимки на нахапаните си крайници.

“Всеки ден минавам през “Вароша”, но за първи път вчера с къс панталон”, разказа Живко Димитров. Мъжът влязъл в едно от дворчетата на къщите за занаяти, срещу входа на черквата, и тогава
усетил дискомфорт, погледнал краката си, целите черни, в бълхи.

Аналогичен бе сигналът и на възрастна жена, която обясни, че пострадала също в района на черквата. Двамата благоевградчани предполагат, че продължителното влажно време до миналата седмица и затоплянето сега е благоприятствало масовото размножаване на бълхите.

“В сряда е Голяма Богородица и стотици миряни ще се стекат към църквата, трябва спешно да се вземат мерки”, алармираха пострадалите.

Междувременно в социалната мрежа през последните дни благоевградчани публикуват снимки на скорпиони и стоножки, на които са се натъкнали при разходки по алеята към Бачиново.

От кметството коментираха, че екоспециалисти от община Благоевград ще извършат пръскане срещу бълхи на 14 и 15 август след 21.00 часа. Обсегът на пръскане ще обхване детските площадки за общинско ползване, както и зелени площи, посещавани масово от жители и гости на града. Не е
препоръчително за гражданите да бъдат в районите около час след като бъде напръскано. Препаратът, с който ще се извършва пръскането, е “Цитрил Форте”. Той е водноразтворим прах с бърз нокдаун ефект и изключително дълъг остатъчен ефект след обработка. Инсектицидът е с остатъчно действие за контрол на хлебарки, бълхи, люспеници, стоножки, скорпиони, ухолазки, мухи и оси, уточниха от общината.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal