site xnxx india motel footjob. wifelovers

Биляна Йотовска работи по нов проект по време на пандемията

„Работя по четвъртата си книга, която планирам да излезе през септември или за Коледа, като в нея ще има, разбира се, здравословни рецепти и разписани теми на здравословна тематика“, разказа брюнетката, която вече се готви за предстоящите великденски празници, пише flagman.bg.

Последната година, изпълнена с ограничения, мерки и дистанциране, създаде сериозни проблеми за работния процес в повечето сектори. За работата на Биляна ефектът от пандемията остава двусмислен:

„Така, както повлия на една част от работата ми, така и навреди на друга. Няма как. Отложиха се редица изложения в чужбина, на които бях организирала щандове за моя бранд. Остава само да чакаме догодина, иначе щандовете, стоката и всичко е организирано от моя страна. Относно нощния живот и участията на съвместния ни балет с Невена Воденичарска, смело мога да заявя, че не сме работили адекватно от една година насам. Нощните заведения са пред тотален фалит.

От друга страна, развитието в социалните мрежи и онлайн пространството процъфтява, тъй като хората имат повече време да „цъкат“ на телефоните“, казва хубавицата.

Тя планира да посрещне Великден в комфорта на собствения си дом, обградена от семейството си. Йотовска не планира пътувания за празника.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal