Биляна Йотовска работи по нов проект по време на пандемията

„Работя по четвъртата си книга, която планирам да излезе през септември или за Коледа, като в нея ще има, разбира се, здравословни рецепти и разписани теми на здравословна тематика“, разказа брюнетката, която вече се готви за предстоящите великденски празници, пише flagman.bg.

Последната година, изпълнена с ограничения, мерки и дистанциране, създаде сериозни проблеми за работния процес в повечето сектори. За работата на Биляна ефектът от пандемията остава двусмислен:

„Така, както повлия на една част от работата ми, така и навреди на друга. Няма как. Отложиха се редица изложения в чужбина, на които бях организирала щандове за моя бранд. Остава само да чакаме догодина, иначе щандовете, стоката и всичко е организирано от моя страна. Относно нощния живот и участията на съвместния ни балет с Невена Воденичарска, смело мога да заявя, че не сме работили адекватно от една година насам. Нощните заведения са пред тотален фалит.

От друга страна, развитието в социалните мрежи и онлайн пространството процъфтява, тъй като хората имат повече време да „цъкат“ на телефоните“, казва хубавицата.

Тя планира да посрещне Великден в комфорта на собствения си дом, обградена от семейството си. Йотовска не планира пътувания за празника.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени