Бившият мъж на Кали я обиждал вулгарно

Бившият мъж на фолк певицата Кали — Владимир, я обиждал, като я наричал с вулгарни имена. Това сподели самата изпълнителка по време на гостуването си в в предаването „Папараци“ по bTV.

Новината, че фолк звездата Кали е разделена с бащата на своя най-малък син, се появи преди близо 6 месеца. До сега Кали не беше коментирала публично темата за раздялата, но пред Венета Райкова тя сложи край на мълчанието и разказа своята истина за ситуацията, в която се намира.

„Да, разделих се с бащата на третото си дете. Това не е първата ни раздяла — имаме няколко раздели с него през годините. Любовта ми към Владимир беше наистина огромна. Жертвите, които съм направила, за да бъда с него, са огромни“, сподели Кали.

„Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка, пълна с много емоции — за съжаление, голяма част от тях негативни заради липсата на доверие, заради липсата на готовност да се справи с другите ми две деца. Искаше му се, виждах, че полага някакви усилия, но не му се получаваше“, допълни тя.

Пайнерката разкри още, че е била подложена на психически тормоз от страна на Владимир, който непрестанно я обиждал. Тя е категорична, че бившият ѝ никога не ѝ е посягал физически, но фактът, че ѝ нямал доверие и обидите от негова страна буквално я смазвали. Ето защо, преди 6 месеца тя взела категоричното решение, че няма да търпи повече и му била шута.

„Той така и не можа да приеме моето свободно поведение и често ме наричаше к**ва“, даже още преди да се роди синът ни. Много търпях. С бащата на Георги се разделих заради едно хващане за врата в спор, с Антон се разделих заради обръщението „ма“, а в тази връзка с Влади 6 години търпях много“, сподели още певицата.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени