Бивша бавачка на Арчи: Меган е чудовище!

Меган Маркъл и принц Хари очакват второто си дете, а животът им се промени коренно, откакто избягаха от Великобритания и се отказаха от задълженията си към Короната. Двамата любимци на народа в момента живеят в Лос Анджелис, като само преди седмици обявиха, че вече очакват второ дете, но не уточниха дали малкия им син Арчи ще си има братче или сестриче.

Моментално започнаха и залаганията за названието на следващия наследник, като превес взима името на принцеса Даяна, с която Хари беше изключително близък.

Всичко изглежда като в приказка, но всъщност се оказва, че животът на младото семейство е истински кошмар. Бивша бавачка на малкия принц Арчи разкри шокиращи неща за това какво всъщност се случва зад стените на дома на Хари и Меган.

По думите ѝ Маркъл е същинско чудовище. „Меган е чудовище. Тя се опитва да контролира абсолютно всичко“, споделя една от бившите бавачки на принц Арчи.

Съпругата на принц Хари е притеснена, че Арчи започва да изгражда взаимоотношения с непознати. Че може да общува и с други хора, извън тези, които тя самата е подбрала, казва още бавачката.

Меган ревнува жестоко детето си и чак хората отстрани не могат да повярват. Дори майка Доротея се чуди от какво е предизвикано това и понася ситуацията трудно, разказва още бившата служителка на херцозите на Съсекс.

„Меган задушава Арчи с любовта си. Забранено му е да общува с други деца, а това не е добре за него“, споделя още тя.

Преди време американската певица Кейти Пери предложила Арчи да си поиграе с малката ѝ дъщеричка Дейзи (родена през август 2020 година), но бившата актриса заявила, че Арчи нямал време.

Това наистина е така, защото Меган е наела екип от поведенчески експерти, физиотерапевти и логопеди, които ежедневно работят с Арчи. Според нея тя държи детето ѝ да напредва със скорост над средната за развитието си.

С настъпването на втората ѝ бременност всичко това се влошило още.

„През последните няколко месеца нуждата ѝ да контролира всичко се засили. Буквално смазва всички детегледачки. Меган не спира да се ядосва през цялото време за нещо и не позволява нищо на Арчи“, казва бившата бавачка.

Тя коментира и принц Хари.

„Той искаше да изчакат с второто дете, докато връзката му с Меган се подобри. Уж двамата го бяха решили“, казва тя.

Меган обаче за пореден път игнорирала желанията му и решила, че нейното решение е по-правилно.

Приятел на принц Хари също коментира ситуацията: ‘Тя го изненада с бременността си. Меган не вярва на никого. Прави каквото си иска и не слуша никого. Второто дете само ще влоши както ситуацията помежду им, така и тази като цяло в дома им“, смята приближеният до принца.

Тази неделя (7 март) всички обаче са притаили дъх за интервюто на Меган Маркъл и принц Хари пред Опра, в което ще разкажат много лични неща за себе си и живота си.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени