Бившата на Хекимян: С новия се карам ужасно, но за него съм готова на всичко

Голямата любов носи големи разпри, признава красивата Василена Гръбчева. „Срещнах това момче преди повече от шест месеца и от първата ни среща не сме се разделяли!“ Така започва любовното обяснение на Василена Гръбчева, посветено на новия мъж в живота ѝ. Бившата на Антон Хекимян говори откровено за новата любов, която е срещнала едва преди няколко месеца.

Но хубавите неща, както са казали хората, невинаги вървят по мед и масло. Ето какво споделя Гръбчева: „Той е човекът, с когото съм се карала най-много!“, но бързо добавя „За него съм готова на всичко!“.

„Семейните“ разпри не са рядкост и както често се случва, голямата любов върви с тежки емоции и големи скандали. Официалното обръщение на Василена към нейния приятел е „мишка“ и „съкровище“. Неотдавна той отпразнува рожден ден.

Василена Гръбчева и Антон Хекимян бяха една от най-известните тв двойки, но преди две години си казаха „Сбогом“ и решиха да продължат всеки сам по пътя си, съобщава „България Днес“.

„Не обичам да говоря за личния си живот, но, да, името на Антон не стои до моето. В бъдеще ще видим какво ще се случи. Когато обичаш един човек, трудно можеш да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може да продължат по различен начин просто. Той винаги ще е близък за мен човек, както и аз за него. А преминаването от любов към приятелство е едно добро начало“, каза тогава Василена.

„С един мъж може да ме раздели това да се опита да ми ограничи свободата. За мен моето лично пространство и личният ми свят са много важни и той трябва да ги уважава. Може би даването на прекалено много свобода от моя страна е проблем, тъй като на хората вероятно им се струва, че не ме интересува техният живот, но това не е така“, признава тя.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени