Бившата на Слави заживя на село

Последната жена, с която Слави Трифонов се появи публично, е заживяла на село. От месеци бившата танцьорка Мартина Огнянова се крие далеч от градския шум и това започва да личи във външния ѝ вид. Приближени до нея смятат, че красавицата е толкова повехнала, че хората се чудят какво е видял в нея най-известният и богат шоумен в страната, за да я издържа в продължение на цели 7 години, пише burgas24.bg.

За пред хората Мартина твърди, че не се интересува от нищо друго освен от любовта и личната си свобода. Именно затова решила да заживее на село заедно със своя любим – боксьора Коко Колев, от когото има две деца. На село влюбените имали голяма череша, по която синовете им по цял ден се катерели. Сега вече дошло време за бране на плодовете ѝ, така че родителите също прекарвали дните си под дървото.

По цял ден те не правели нищо друго освен да се радват на взаимната си любов. Така звучи захаросаната версия за живота на бившата на Слави. С просто око обаче се вижда, че тя с всеки изминал ден все по-малко прилича на себе си. 

Говори се, че актуалният мъж на танцьорката – боксьорът Коко Колев, я ревнува толкова бясно, че е решил да я скрие на село. Той гледал с много лошо око на всички опити на половинката си да поддържа външния си вид. Не ѝ позволявал нито да слага грим, нито да поддържа прическата си. Именно затова Мартина ходи в натурален вид навсякъде, а дори вече и не поддържа русия цвят на косата си.

Това е странно на фона на факта, че Марти и Коко развиват именно търговия с професионален грим. Танцьорката твърди, че преди години била алергична към макиажа, който ползвала в „Шоуто на Слави“. Когато открила грима, който в момента продава, кожата ѝ се оправила. И въпреки това не го използва. Защо? Очевидно за да не предизвиква съмнения в мъжа си, че може би се разкрасява заради някой друг.

На страничните наблюдатели прави впечатление как Коко не оставя Марти сама дори за минута. Под предлог, че много я обича, той държи да се движат навсякъде прегърнати. „На моменти я стиска толкова силно, че човек се чуди как не я задушава“, коментират очевидци. Те се убедени, че зад това поведение не се крие любов, а ревност и демонстрация на чувство за притежание над бившата любовница на Слави.

Коко дори забранил в дома му да се гледа телевизия. В началото на връзката с Мартина той обичал да гледа комедийни сериали заедно с нея, а телевизорът в дома им служел основно за тази цел. Но на няколко пъти хванал жена си, че гледа „Шоуто на Слави“. От това толкова му станало криво, че решил да се откаже от телевизията, само и само да е сигурен, че жена му няма да си припомня чрез нея богатия си бивш любовник.

Самата Мартина твърди, че телевизията не ѝ липсва. Но въпреки това винаги, когато става въпрос за нейното тв минало, е готова да се впусне в дълбоки спомени за славата и светлините на прожекторите. Понеже това дразни мъжа ѝ, бившата танцьорка не пропуска да уточни, че по никакъв начин не съжалява, че се е отказала от работата пред камерите. По-добре ѝ било затворена на село. Пред свои близки казвала, че връзката ѝ със Слави Трифонов е била силно травмираща. „Не искам да си спомням за него. Все едно никога не е било“, казва тя.

Двойката има жилище в София. В столицата е регистрирана и фирмата им. Коко обаче не иска и да чуе за живот в шумния град. Колкото по-далече е Мартина от София, толкова по-далече е и от Слави – това е неговата логика. Селската идилия под черешата му се струвала идеален вариант да задържи жена си само за себе си, пише „Уикенд“.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени