site xnxx india motel footjob. wifelovers

Бербатов отново подпомогна брат си със…

0

Димитър Бербатов отново е в добри отношения с брат си. Нещо повече – Митко е помогнал на Асен. И то не как да е, а изключително много. Първо, той е ударил здраво рамо за новото работно място на Бербатов-младши. Преди време, в началото на есента Асен започва като треньор в школата на ЦСКА в Лондон. Митко завъртя два-три телефона и оправи нещата. Работата е повече от отговорна и се надяваме брат му наистина вече да си е седнал на задните части и да мисли трезво с главата си.

Но това не е всичко, Димитър, след доста дълга пауза, отново е инжектирал финансово Асен. Става въпрос за 50 000 лева, които са нищо за футболната звезда и доста пари за обикновените хора. С въпросната сума братът на Бербо щял да започва нов бизнес.

Припомняме, че преди време Асен я закъса здравата, след като беше осъден за притежание на наркотици. Работата стана дебела и затворът зловещо го зовеше. Но Бербатов се намеси и го спаси от панделата,пише ШОУ. Малко преди това Асенчо бе спипван на няколко пъти да шофира без книжка или да фучи с бясна скорост из улиците.

Първият път той се държал нагло с полицаите. На въпрос защо си позволява да кара така автомобила, благоевградчанинът троснато отвърнал: „Добре де, глобете ме, но аз ще си карам, както си искам!”. След това нарушенията зачестили, а от МВР настояха да го накажат доста сурово – както си е по закон. Но дебелите връзки на Бербо за кой ли път се оказаха пръв помощник на Асен.
„Значи ако не беше Димитър, това момче сега щеше да е в панделата и нямаше да помирише шофьорска книжка години наред. Чудим се и се маем Бербатов какви нерви имаше, за да го трае и редовно да го спасява от всякакви конфузни ситуации”, шушукат из Благоевград.

След това обаче Бербо му се разсърди и спря да го вижда и чува.

Митко тогава му каза: „Не ме търси повече, докато не ти дойде акълът и не се вземеш в ръце. Може да си ми брат, но издънките ти станаха много, човече!”.

Има доста съмнения за връзки на Асен с хора от подземния свят.

Асен, който е с две години по-малък от Димитър (роден е през 1983 година), беше спрял да си говори и с баща си Иван. Само с майка си Маргарита поддържаше връзка. Но сега всичко е било повече от прекрасно. Асен се имал отново и с татко си, и с батко си.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal