site xnxx india motel footjob. wifelovers

Белгия екстрадира гръцки евродепутат

В ръцете на гръцкото правосъдие ще се озове след няколко часа евродепутатът Янис Лагос, за да бъде отведен в затвора, където ще изтърпи наказанието си лишаване от свобода от 13 години и 8 месеца, на което беше осъден през октомври по делото срещу крайнодясната гръцка партия Златна зора, предаде АНА-МПА, цитирана от БТА. Допреди няколко години Лагос беше сред водещите функционери на Златна зора, като отговаряше за района на Пирея и за сигурността на водача на партията Никос Михалолякос. Лагос ще бъде отведен в Атина от Брюксел, където беше арестуван в края на април, след като Европейският парламент свали имунитета му. На 7 май белгийски съд реши, че Лагос може да бъде екстрадиран в Гърция.

Лагос беше депутат от Златна зора в гръцкия парламент в периода 2012 – 2019 г. Кариерата му започва като член на охраната на Михалолякос, който го поставя по-късно на ключови позиции в партията. През 2019 г. Лагос е избран за евродепутат, пак с листата на Златна зора, но месец по-късно напуска организацията.

Ръководителите на Златна бора бяха осъдени през миналата година в процес, който започна заради убийството на рапъра Павлос Фисас през 2013 г. Гръцкият съд освен това призна вдъхновената от идеите на нацизма Златна зора за престъпна организация.

Свят – Източник: Факти.бг

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal