Бездомен нахлу в дома на Джони Деп и се изкъпа

Една от къщите на Джони Деп понесе леки поражения миналата седмица, след като бездомен мъж се промъкна вътре, за да си вземе душ, съобщава таблоидният сайт TMZ. Наложило се е служителите в Холивудския дом на актьора да повикат полиция, за да изведат човека.

В четвъртък служители на звездата от „Карибски пирати“ са видели мъж, който се е промъкнал на територията на имението и е влязъл в къщата. Човекът, за когото се предполага, че е бездомен, първо си е сипал алкохол от бара на Деп, след това е влязъл в една от 10-те бани в къщата на актьора, за да се изкъпе, предаде БТВ.

Според непотвърдена информация човекът е бил в банята на Джони Деп, когато полицията е пристигнала. Той е отказал да отвори вратата на помещението и се е наложило служителите на реда да я разбият, за да го изведат.

За да влезе в къщата, човекът е повредил входната врата и заради това ще му бъде повдигнато обвинение във вандализъм. Това не е първият случай, в който някой опитва да влезе в дома на Деп. През януари бездомна жена се е опитала да се промъкне в къщата на актьора, но е задействала алармата и е избягала.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени