site xnxx india motel footjob. wifelovers

Бащата на Бритни я изнудва

Бритни Спиърс и новият ѝ адвокат твърдят, че баща ѝ я изнудва. Джеймс Спиър поискал да получи два милиона долара, преди да се оттегли от попечителството върху живота и средствата на певицата. Във внесените в съда документи на 30 август, те представиха исканията като опит за изнудване.

Подаваните към съда документи от страна на Мат Розенгарт предполагат, че исканията на Джеймс Спиърс, за плащане на такава сума, са повече от доказателство, че той трябва да бъде отстранен от ролята му на попечител върху финансите на дъщеря му.

Адвокат информира съда, че предстоящите счетоводни прегледи на попечителството, за който Джеймс Спиърс настоява, преди да се оттегли, ще означава той да получи огромна сума пари.

„Бритни Спиърс няма да бъде тормозена или изнудвана от баща си“, каза Розенгарт в изявление пред Vulture. „Явният опит на господин Спиърс да направи бартер на отказа си от попечителството в замяна на близо два милиона долара, които да получи, след като вече е натрупал милиони със сътрудниците си от средствата на госпожица Спиърс, няма да мине“.

Досега от страна на Джеймс Спиърс няма коментар.

Документите, внесени в съда, са допълнение към искането на Розенгарт от името на поп звездата от месец юли за прекратяване на попечителството на Джеймс Спиърс, пише БТА. Делото ще се гледа на 29 септември.

Родителят на певицата обяви през юли, че вече е планирал да се оттегли от попечителството на дъщеря си, но не посочи кога и как възнамерява да стори това.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal