site xnxx india motel footjob. wifelovers

Бащата на Божинов бие Митьо Пищова по брой свалени мацки

Емо Божинката хвърли ръкавица в лицето на Плейбой №1 Митьо Пищова.

Легендарните свалячи влизат в директна битка за абсолютния рекорд по най-много забити мацки. Бащата на Божинов постъпи джентълменски и лично посети своя стар приятел Митьо Пищова, за да свери върховото постижение на великотърновеца. Двамата се познават вече от 40 години. Въпреки конкуренцията пред нежния пол, двамата са в отлични отношения, пише Флагман.

„Отидох да видя Митьо. Изкара през ноември много тежко коронавирус. Отделно имаше и други заболявания. Лежа 80 дни в болницата през последните две години. Похвали се, че не яде месо и от 132 кг е свалил на 90“, разказва Емил Божинов.

Както се знае от дълги години, Митьо Пищова пази детайлна статистика за жените, които са минали през леглото му. В неговите легендарни тефтери има отбелязани над 3400 имена на дами. „Отидох да го видя, за да обсъдим „творческите“ планове. Беше много весело. Изпих едно шише водка, Митьо беше на кафе. Митьо е добре. Има жена, която му готви и се грижи за него“, казва Божинов.

Митьо изобщо не се е притеснил от конкуренцията на Емил Божинов и даже го е поканил да участва в неговия любим петдневен конкурс за миски в Харманли, където ще бъде част от журито.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal