Башур зарязал Емилия, защото отишла на купон на Коко Динев

Емилия е била зарязана от съпруга си Жорж Башур, след като отишла на 50-годишнината на бившия си мъж и баща на децата ѝ Коко Динев, научи „Уикенд“ от нейни колежки. Въпреки че опроверга в поредица интервюта раздялата си с милионера, приближените ѝ твърдят, че той е сложил край на брака им.

Ревнивият Башур се чувствал много наранен от решението на Емилия да почете Коко Динев. Арабинът се изнесъл от общото им жилище, след което изтри всичките си снимки с нея в социалните мрежи и написа многозначително: „Всичко си има начало, но всичко си има и край“. В момента не е ясно как ще се развие сагата. Най-вероятно Башур ще прости „прегрешението“ на съпругата си и отново ще се върне при нея, прогнозират в бранша.

„Не съм пред развод. Няма промяна в живота ми“, подчерта Емилия при последната си медийна изява, малко след като опроверга слуховете, че е бременна от мъжа си Жорж Башур. Фолк дивата, която напоследък залага на международни проекти, в които пее на испански език, приема с усмивка коментарите и догадките за отношенията ѝ с бизнесмена. Певицата категорично отрече да се задава край на брака им. Напротив, по думите ѝ любовта им е все така силна и хармонична. А думите му “ Всичко си има начало, но всичко си има и край“ били отражения на негово моментно състояния.

„Разбира се, че знам за какво става дума. Аз живея с този човек… Малко по-деликатна е ситуацията…“, обясни Емилия причината защо не би искала да конкретизира за какво става въпрос. Все пак хитовата пайнерка подчерта, че за щастие не е разведена и няма да се развежда. Мъжът ѝ просто имал „такъв момент“, който може да се случи на всеки човек. „Ако някой ден нещо се случи с нас и се разделим, недай си Боже, той няма да го обяви по този начин. Мъжът ми е много горд човек, за да стигне до обяснение по този начин. По-скоро ще назове нещата с истинските им имена. Аз също съм на това мнение – ако има раздяла или предстои нещо хубаво, то трябва да се каже директно“, многозначително се обясни Емилия.

Изпълнителка, която се радва на втори международен хит, тези дни отбеляза 20 години професионална кариера. Емилия не обича равносметките, тъй като я карат да се чувства така, сякаш „дава назад“. „Стремя се да остана в очите на хората не с числа и години. Искам да казват, че съм по-продуктивна, че правя по-хубави песни. Независимо колко години си на сцена, важно е какво си оставил след теб“, сподели блондинката. Едва сега тя събра кураж да се стреми към по-големи мечти, каквито са успехите, които жъне с международните си проекти с румънския хитмейкър Кости и звездата Джей Мали. Блондинката подчерта, че мъжът ѝ Жорж Башур я мотивирал да разгърне потенциала си. С негова подкрепа тя повярвала в себе си. От днешна гледна точка Емилия с усмивка си припомни началото на кариерата си. Първото ѝ излизане на професионална сцена е представянето ѝ на „Тракия фолк“ през 1999 г. Тогава Емилия блесна с дрехи, които леля ѝ донесла от Италия, и перука от естествен косъм, която си купила със събрани пари. „Исках да бъда различна, провокативна, да съм с дълга коса… Да изглеждам сценично“, спомня си тя.

Била много изплашена, когато пристигнала в столицата. Певицата, която е израснала в Гълъбово, се притеснявала, че не познава никого, както и самия живот. Дори нямала ясна представа как трябва да изглежда и какво да очаква. „Тогава пеех само народна музика и трябваше директно да превключа на поп фолк. Беше период на търсене на себе си. От там нататък последва едно голямо вълнение, едни пеперуди в корема, като първата любов. Беше голяма чест за мен, че мога да бъда заедно в една фирма с Глория. Днес вече съм нейна колежка и дори мога да кажа, че сме в прекрасни отношения. Неща, които са били мечти, всъщност са станали реалност“, припомни си Емилия.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени