Баба на 58 показва плочки по корема (ВИДЕО)

58-годишната баба Стефани Арнот със сигурност има какво да ви каже за себе си.

Стефани, която живее със съпруга си Ян в Мейдстоун, Кент, е на 58 години, но има лицето и фигурата на 20 години по-млада жена. Тя е майка на дъщеря, а отскоро е и баба на момче.

По Стефани често се заглеждат много по-млади мъже, но това не е проблем за мъжа ѝ Ян, който често обича да ходи след нея по улицата и да се радва на вниманието, което съпругата му привлича.

Макар че не може да се отрече, че тази баба изглежда дяволски добре за възрастта си, тя не се страхува да го покаже на всеки, а според някои дори и прекалява.

“Жените се плашат от мен, когато видят как изглеждам в рокля. Имам класа, елегантност и красота и всички ми завиждат за това“, казва Стефани. “Жените дори се мръщят, когато минавам покрай тях“, добавя тя.

Стефани обаче приема женската ревност за нещо нормално. “Когато си на 58 години, а всъщност изглеждаш като на 35 е напълно в реда на нещата да предизвикваш злоба в другите жени“, категорична е красивата баба. Тя споделя, че дължи младежкото си излъчване предимно на късмет и добри гени.

Г-жа Арнот не работи, но обича да почиства автомобила си облечена само по бикини. Тя гордо заявява, че винаги е била предмет на обожание от страна на мъжете.

Доскоро предизвиквах катастрофи по улиците, защото хората се заглеждаха по мен. Това ги разсейваше и те се стоварваха върху спирачките на автомобилите си, гордо заявява Стефани и продължава да разказва, че мъжете на нейната възраст рядко можели да скрият сълзите си след разговор с нея.Съвсем наскоро Стефани подава документи за работа като професионален модел в зряла възраст. Заявява, че изглежда твърде млада, за да се регистрира като възрастен модел. Въпреки това, тя все още не е наета на работа. “Била съм в най-големите агенции за модели. Влизам като буря и всички са на мнение, че изглеждам фантастично“, хвали се тя. “Не разбирам защо все още не мога да си намеря работа като модел. Нямам целулит и голям нос!“

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени