Астролог разкри какво вещае бъдещето за Хари и Меган

Професионалният астролог Ина Лубимова повдигна завесата какво ще се случи на Меган Маркъл и принц Хари в близко бъдеще. Според нея бракът на херцозите на Съсекс е съдбоносен и не е никак случаен. Тя предначертава бъдещето им според това какво казват звездите и съобщи какво следва.

Лубимова съобщава, че се очертава катаклизъм, който ще бъде създаден от Хари, а причината ще е именно избраницата му. Дали ще го преодолеят и какво очаква обаче любимата двойка на Великобритания, ще разберете в следващите редове.

Хари и Меган се срещнаха след навършени 30 години. Това е времето, когато хората вече съзнателно взимат решения за живота си. Те са наясно как точно искат да изживеят втората половина от него и какво очакват от семейния си живот.

Хари се влюби в Меган от пръв поглед, а причината е, че той открива у нея черти, които притежаваше майка му – принцеса Даяна. Меган се занимава с благотворителност, тя не дели хората по парите и именията им. Говори открито за проблемите на обществото и се стреми да промени света към по-добро.

За нея пък Хари стана мъжът, за когото тя мечтаеше – чаровен и добронамерен, който мигновено пое отговорност за връзката им. Брачните им очаквания съвпадат напълно и това е част от успеха на съжителството им.

В началото на годината двойката се отказа от кралските си задължения, като това се превърна в една от най-обсъжданите теми в света, тъй като става дума не само за личния живот на двамата, а и за част от перспективите на британската монархия.

В момента двойката се справя добре в отношенията си. Всеки от тях вижда в другия онзи човек, с когото би остарял и до когото би умрял един ден. За Хари е важно да има хармония в семейството, а Меган има по-светски поглед към брака – тя не цени толкова пеперудите в стомаха, колкото държи на стабилността и надеждността на партньора.

Тя не може да бъде обвинена в неискреност на чувствата си. Тя искаше да срещне точно такъв човек, когото да обича и в крайна сметка срещна и се влюби в него.

Хари е зодия дева – той е екстроверт, но е много срамежлив. Въпреки че през целия си живот е получавал огромно внимание, принцът никога не е получавал удоволствие от това. Той има нужда от признание, похвала и подкрепа, като държи да ги получи от любим човек.

Според наталната му карта, неговият партньор е много важен за него. Той има нужда да бъде ръководен и да има инициативен човек до себе си, а Меган е именно такава.

В професионален план той трябва да се занимава с нещо, свързано с екологията и отново се вижда колко подходяща за него е съпругата му, която е готова да сподели мисията му за спасяване на планетата.

Според звездите Меган и Хари в близките години няма да имат много сериозни конфликти. Ще се научат да правят компромиси и да разговарят за проблемите. Дори и да имат по-големи кавги, те няма да станат публични и това ще помогне на двойката да се сближи още повече.

Двамата имат всички шансове да преодолеят всички препятствия по пътя си. Конфликт ще възникне най-вече защото Хари ще иска да промени някои черти от характера на Меган и поведението ѝ. Като силна личност обаче тя ще устои на това.

Меган е зодия Лъв – тя е много ярка и харизматична личност, което винаги се появява в светлината на прожекторите. Тя е любопитна, интелигентна и способна да вижда ползите за себе си във всяка ситуация. Тя е типичен интроверт.

Хората гледат на нея като лидер и търсят често мнението ѝ. Тя трябва да направи своя лична марка. Според наталната карта ще има най-много успех, ако се занимава с туризъм, обучение или благотворителност.

Що се отнася до най-обсъжданата тема напоследък – напускането на кралското семейство от задълженията им към короната, то тази стъпка ще бъде от полза за двамата. Те ще постигнат страхотни резултати и то като отделни независими личности, които имат свои планове и желания.

Целта им да се справят с трудностите, без да разчитат на кралските привилегии, е постижима за тях.

За Хари това ще бъде ново предизвикателство и го поема в най-подходящия момент. Той е готов на всичко, за да направи семейството си щастливо. В общи линии звездите вещаят добро бъдеще за двойката, която реши да заложи на независимостта.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени